Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Hoog tijd om je tickets te boeken voor seizoen 21—22!

Hoog tijd om je tickets te boeken voor seizoen 21—22!

De tijd is NU. Om tickets te boeken voor de tijd van je leven in het Concertgebouw, bijvoorbeeld! Vanaf vandaag, 22 juni, staan alle lijnen open voor de ticketverkoop van ons nieuwe seizoen. Tijd om die agenda voor volgend seizoen te vullen met plannen, voorstellingen en nieuwe herinneringen. Genieten, verwonderen en beleven, dat doen we vanaf NU weer samen en de klok rond!

 

'De tijd is NU. We willen ons leven opnieuw glans geven, en van de eentonigheid weer een polyfoon spektakel maken.' 

— Jeroen Vanacker, artistiek directeur

PRAKTISCHE TIPS — zo boek je handig & snel

  • Zette je je favoriete voorstellingen alvast in je verlanglijstje ♥ in je account op onze website? Tickets boeken gaat dan nog vlotter!
  • Heb je nog waardebonnen van geannuleerde voorstellingen? Gebruik die om jouw tickets te boeken. Alle waardebonnen met een vervaldatum in 2021 werden verlengd tot 30 juni 2022. Bekijk hier hoe je je waardebon kunt valideren.
  • Bestel je online, dan ontvang je je tickets na aankoop in bijlage van de bevestigingsmail. Je kan deze afdrukken, als pdf downloaden of handig toevoegen aan de Wallet-app op je smartphone. Je tickets worden ook bewaard in je account op onze website.

We maakten enkele handige instructiefilmpjes die je door het bestelproces helpen loodsen. 
Ervaar je problemen? We helpen je graag via de chat op onze website of telefonisch via het nummer 050 47 69 99.

WIST JE DAT ...

  • we voor de voorstellingen van september tot november voorlopig kiezen voor een ‘voorzichtig’ zaalplan met 1 stoel tussen, in afwachting van de maatregelen die zullen gelden op dat moment? Lees hier hoe wij de maatregelen van de overheid op de voet volgen.
  • we ons zaalplan opdeelden in single- en duozitjes? Kom je alleen naar de voorstelling? Kies dan je favoriete zitje dat apart staat. Kom je met meer dan 2? Kies dan bubbels naast elkaar in het zaalplan.

 

Een terugkeer naar de cultuurzalen is voor velen een hele stap. Dat begrijpen we maar al te goed. Wij zijn evenwel al heel lang bezig met denken, plannen en organiseren. We kunnen je dus verzekeren dat een bezoek aan het Concertgebouw in de veiligste omstandigheden zal verlopen.  Mocht de voorstelling waarvoor je tickets kocht, alsnog geannuleerd worden, dan kan je ticket op een eenvoudige manier terugbetaald worden. We schreven alle maatregelen voor je uit, zodat je ze in alle rust kan nalezen. 
Deel dit nieuwsbericht