menu
menu

Onze geschenktips

Omdat de cadeau-inspiratie bij momenten al eens zoek kan zijn, geven wij je vijf tips om een stukje Concertgebouw cadeau te doen!

Geschenkbon

Laat je de gelukkigen liever zelf beslissen naar welke voorstelling of welk geschenkje hun hart uitgaat? Geen nood, de Concertgebouw-geschenkbon biedt soelaas.

 

Concertgebouw-totebag: the Kosmos edition

Kunstenaar Dries Segers maakte in opdracht van het Concertgebouw een reeks beelden die aan verre ruimtereizen doen denken. Wij lieten zijn beelden op textiel drukken en maakten er een beperkte reeks totebags van. Je vindt jouw unieke stuk in de Concertgebouwshop voor € 22.

Meer info: info@concertgebouw.be 

 

Concertgebouw in lego

Lego blijft een hit, voor groot en klein. En wat dacht je van deze miniatuurversie van het Concertgebouw in lego? Te koop in de Concertgebouwshop voor € 35.

 

 

Maud Bekaert

De Brugse kunstenares Maud Bekaert graveerde een citaat in een van de muren van het hellend vlak van het Concertgebouw, maar je kan haar werk ook gewoon kopen in de Concertgebouwshop.

 

 

Een keur aan cd’s

Rombaux selecteert de mooiste nieuwe en legendarische opnames én laat die steevast aansluiten bij de concerten op het programma in het Concertgebouw. Deze Desire (© 2010, Passacaille) van il Gardellino bijvoorbeeld, met enkele cantates van Bach, brengt je al in de juiste stemming voor ons kerstconcert door
il Gardellino op zaterdag 22 december. Het is trouwens meteen ook een opwarmertje voor de Bach Academie in januari.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief