Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Corona update: alle voorstellingen t.e.m. zondag 05.12 gaan door zoals gepland. Vanaf 06.12 treden de verstrengde maatregelen in. Lees meer
menu
menu

Vrienden van het Concertgebouw

Het Concertgebouw heeft heel wat vrienden, onder andere artiesten, publiek, medewerkers, en andere culturele organisaties in binnen- en buitenland. Maar wist je dat ook jij Vriend van het Concertgebouw kunt worden? Daarmee laat je zien dat je ons huis een warm hart toedraagt en draag je ook meteen financieel een steentje bij.

Bestel je lidmaatschap voor seizoen 21-22

  • Je bijdrage voor twee personen bedraagt € 150, voor één persoon € 95.
  • Je lidmaatschap is persoonlijk.

Vriendenvoorstellingen

Vrienden hebben recht op een of twee eersterangstickets voor een van de drie Vriendenvoorstellingen

Je gratis Vriendentickets kan je boeken samen met je andere (betalende) tickets. Ons ticketsysteem herkent jou als Vriend bij het inloggen, en zal jou voor de Vriendenvoorstelling van jouw keuze 1 of 2 gratis tickets toekennen. 

wo 09 mrt 2022 - 20.00 / Roomful of Teeth / Lang. The Little Match Girl Passion

do 31 mrt 2022 - 20.00 / Rhapsody / LOD muziektheater / Josse De Pauw & Frederik Neyrinck

za 28 mei 2022 - 20.00 / Micrologus / Gie se far danser les dames

Vriendenvoordelen

  • Boek als eerste je tickets vóór de start van de officiële ticketverkoop (online of op afspraak). Je kan 1 of 2 tickets boeken tijdens de voorverkoop, afhankelijk van je lidmaatschap (1 of 2 personen). Uitzondering: voor familievoorstellingen kan je tot 5 tickets extra boeken voor je (klein)kinderen.
  • Ontdek als eerste het nieuwe seizoen met uitleg van artistiek directeur Jeroen Vanacker en het artistiek team. Ook compagnon de route van de Vrienden Romina Lischka tipt je haar favoriete voorstellingen.
  • Je hebt recht op een of twee eersterangstickets voor een van de drie Vriendenvoorstellingen. In de pauze of na de voorstelling ontmoet je de artiest van de avond tijdens een meet & greet. Achteraf wordt je een drankje aangeboden en kan je gezellig napraten met andere Vrienden. 
  • Kom gratis naar het gesprek rond de seizoensdramaturgie en de opening van de tentoonstelling van Yaqine Hamzaoui op donderdag 2 september 2021. Voor de opening van de tentoonstelling hoef je geen tickets te boeken. Je krijgt hier later een persoonlijke uitnodiging voor.
  • Bezoek een jaar lang gratis het Concertgebouw Circuit.
  • Ontvang een leuk vriendengeschenk.
  • Ontdek steeds als eerste de laatste nieuwtjes uit het Concertgebouw.

Getipt door Romina Lischka

Compagnon de Route Romina Lischka tipt jullie enkele voorstellingen in seizoen 21-22.

Getuigenissen

‘Deze nieuwe seizoensbrochure is voor ons meer dan ooit de voorbode van een nieuwe start, van uitkijken naar opnieuw thuiskomen in het Concertgebouw. Onze agenda’s wachten om volgepland te worden, en als Vrienden hebben wij het voorrecht om dat als eerste te mogen doen. We popelen!’

— Colette Heintz – De Bree

 

‘Hoe kan ik mijn echtgenote en mezelf meer plezieren dan door Vriend te blijven van ‘ons’ Concertgebouw? Zo staan er in onze agenda tijdig een resem topvoorstellingen ingepland die we als liefhebbers heel graag live willen meepikken. Dat geeft een gerust gevoel, van bij het begin van het seizoen. Dat we bovendien als Vriend genieten van interessante voorwaarden en een prima service, dat klinkt voor ons als muziek in de oren. Absoluut een aanrader dus!’

— Wim Ingels

Contact