Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Corona update: alle voorstellingen t.e.m. zondag 05.12 gaan door zoals gepland. Vanaf 06.12 treden de verstrengde maatregelen in. Lees meer
menu
menu

Sponsorformules

Verbind je organisatie met het Concertgebouw

Het Concertgebouw is een internationaal muziek- en podiumkunstencentrum. En één van de Kunstinstellingen van de Vlaamse Gemeenschap. We bundelen de krachten met heel wat bedrijven uit de regio en Vlaanderen en creëren meerwaarde voor elkaar. Dankzij duurzame partnerships slagen wij erin het publiek te verwonderen en artiesten nieuwe mogelijkheden aan te bieden.

Als partner van het Concertgebouw …

... ben je top of mind bij onze bezoekers door sterke visibiliteit.
... ontvang je genodigden op een inspirerende en bruisende plek.
... netwerk je met gelijkgezinden tijdens onze prestigieuze sponsoravond.
... ondersteun je kunst in de samenleving.

Vrijblijvende info of gesprek

Contacteer Maïté Ramault voor meer informatie.

Nieuws

juli 2020
Zonder de steun van onze partners zou het Concertgebouw het Concertgebouw niet zijn! Duurzaam ondernemen, een breed publiek bereiken, cultuur letterlijk bereikbaarder maken of de bezoekersbeleving nóg wat hoger tillen, .. dat kunnen we realiseren via samenwerkingen. Stuk voor stuk zijn het sterke organisaties die hun schouders onder ons projecten zetten. In deze roerende tijd (COVID-19) plaatsen we hen graag in de spotlights. De hele zomer ontdekt elke bezoeker van het Concertgebouw wat zij voor ons betekenen in woord en beeld.

Onze partners, sponsors en subsidiënten

Structurele sponsors

 

Mediapartners

 

Sponsors

                   

Overheden - subsidiënten