Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Zet bij uitverkochte voorstellingen je naam op de wachtlijst, de kans is groot dat er plaats vrijkomt! alle ticket- en bestelinformatie
menu
menu

Tickets & abo's bestellen

Voorverkoop 20-21

We blijven voorzichtig, en stellen eind augustus voorlopig enkel de voorstellingen in september en oktober open voor verkoop. Is een voorstelling al uitverkocht? Zet je naam dan zeker op de wachtlijst die op de concertpagina staat. De kans bestaat namelijk dat we afhankelijk van de actuele situatie geleidelijk meer mensen in onze zaal mogen ontvangen. Is dat het geval, dan wordt de wachtlijst opgebeld in volgorde van aanmelden.
Tickets voor november en december zullen vanaf half oktober te koop zijn. Meer details volgen later via onze nieuwsbrief, op deze website en in het volgende magazine. 

Vrienden & leden van The Keys*:

 • online vanaf dinsdag 25 augustus om 9.30 uur via www.concertgebouw.be.  Laat je begeleiden via chat vanaf donderdag 20 augustus tot en met woensdag 2 september, telkens van 9 tot 17 uur. Of contacteer ons telefonisch op +32 50 47 69 99.
 • we organiseren geen verkoop aan de balie maar we boeken graag samen met jou telefonisch vanaf dinsdag 25 augustus om 9.30 uur. Maak vanaf donderdag 20 augustus een afspraak via 050 47 69 99 om telefonisch te boeken op dinsdag 25 of woensdag 26 augustus. Een medewerker van het Concertgebouw of In&Uit zal jou op het moment van afspraak dan opbellen om samen met jou de tickets te boeken.
Meer info 

* interesse om Vriend of Keys-lid te worden en zo als eerste je tickets te kunnen boeken? Lees over dit voordeel en andere privileges voor Vrienden en The Keys en word lid!

Breed publiek: 

 • vanaf maandag 31 augustus om 9 uur via www.concertgebouw.be 

 • we organiseren voorlopig geen verkoop aan de balie, maar je kan vanaf donderdag 27 augustus via  +32 50 47 69 99 een afspraak maken om telefonisch te boeken. Het telefonisch boeken kan enkel op donderdag 3 september vanaf 10 uur. 


Aanpassingen ten gevolge van COVID-19 (social distancing)

 • Voor deze eerste verkoopsperiode (september-oktober) kunnen we helaas geen abonnementen aanbieden omwille van de beperkte zaalcapaciteit. We bekijken waar mogelijk per verkoopsperiode of abonnementen haalbaar zijn.
 • Gezien de impact van de coronacrisis werden bepaalde tarieven herzien. De beperkte capaciteit maakte het onmogelijk om in verschillende rangen te verkopen. Daarom kozen we er bewust voor om voor de periode september-oktober tickets in 1 rang en daarom ook aan 1 gewijzigd standaardtarief te verkopen. Ticketprijzen vind je op deze website.
 • Wat met je favoriete plaats? Wij voorzien een aangepast zaalplan dat rekening houdt met social distancing en de toegelaten bubbels. Enkele stoelen zullen daarom niet beschikbaar zijn. De beschikbare, niet beschikbare en verkochte stoelen zal je kunnen zien wanneer je jouw ticket aankoopt. 
 • Bepaalde voorstellingen werden herzien. De meest recente versie van ons programma kan je steeds vinden op onze website en communiceren we ook via onze nieuwsbrieven en ons Concertgebouwmagazine. Wordt de voorstelling van seizoen 20-21 geannuleerd of uitgesteld door Concertgebouw Brugge ten gevolge van COVID-19? Dan geldt deze ticketregeling.   

Meer weten over onze COVID-19 maatregelen?

Wij doen ons best om een antwoord te formuleren op je vragen over onze veiligheidsmaatregelen op deze pagina. Via deze video tonen we ook hoe we van jouw bezoek een veilige en aangename ervaring maken. 

Online boeken

Voordelen

 • Je kan zelf je voorkeurplaatsen selecteren.
 • Je kan altijd en overal boeken, tot vijf minuten voor de voorstelling.  
 • Je kan betalen met Visa, Mastercard of pc-banking (kaartlezer) en dit op een uiterst veilige manier. 
 • Je ziet meteen welke plaatsen er nog beschikbaar zijn. 
 • Je kan in je account steeds je komende voorstellingen zien. 
 • Je kan in je account je tickets downloaden met je smartphone of tablet naar een Wallet-app.
 • Je kan zelf gemakkelijk jouw gegevens en paswoord wijzigen. 

Hoe online boeken? 

Volg deze stappen:

 

Hoe een account aanmaken?

Een account kan je gemakkelijk aanmaken op concertgebouw.be/nl/account. Na het aanmaken van een account krijg je een mail die bevestigt dat je account is aangemaakt. 

Hoe inloggen met jouw account?

 • Heb je al een account op ticketsbrugge.be (website In&Uit)? Gebruik dan hetzelfde wachtwoord.
 • Had je al een account op onze vorige website (voor 10 april 2018)? Log dan in met het e-mailadres van dat account en vraag een nieuw wachtwoord aan via 'wachtwoord vergeten'.
 • Bij volgende bezoeken en aankopen kan je nu snel inloggen door je e-mailadres en wachtwoord waarmee je jouw account hebt aangemaakt in te voeren. 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Maak geen nieuw account aan maar reset je wachtwoord.

 1. Ga naar concertgebouw.be/nl/account/login 
 2. Klik op 'wachtwoord vergeten'
 3. Vul je e-mailadres in waarvan je je wachtwoord vergeten bent.
 4. Vervolgens ontvang je op dit adres een mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ontvang je de mail niet? Controleer je "spam" of "ongewenst" map en controleer of er geen spellingsfouten zijn. 

 

In&Uit Brugge / Ticketlijn

 • Ticketlijn +32 70 22 12 12 (€ 0,30/minuut): ma-vr: 14.00 - 17.00 uur. Gesloten op feestdagen 
 • In&Uit kantoor ('t Zand 34, 8000 Brugge): ma - za: 10.00 - 17.00 uur, zo: 10.00 - 14.00 uur.  

Avondkassa Concertgebouw

 • 't Zand 34, 8000 Brugge
 • Vanaf een uur voor de voorstelling.
 • Ten laatste een halfuur voor de voorstelling moeten gereserveerde tickets opgehaald en betaald worden.
 • Voor het opnieuw printen van je tickets of het afdrukken van je e-ticket op de avond van de voorstelling rekenen wij € 1 per ticket. Je kan je ticket ook laten scannen vanop je smartphone.

Derdenvoorstelling - externe verkoop

De organisatoren van derdenvoorstellingen 'Ook in het Concertgebouw' hebben hun eigen verkoopskanalen. De link naar tickets voor deze voorstellingen vind je op onze site bij de overige info over deze voorstelling. 

Bekijk de voorstellingen onder 'ook in het Concertgebouw'

Hulp nodig?

Laat je begeleiden via chat of contacteer ons telefonisch op +32 50 47 69 99 van donderdag 20 augustus tot en met woensdag 2 september, telkens van 9 tot 17 uur.

FAQ

We formuleerden op deze pagina antwoorden op de veelgestelde vragen.