Ga naar de hoofdcontent
Boek meerdere voorstellingen en krijg korting. Bestel nu je keuzeabo
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Vacatures & vrijwilligerswerk

Zin om aan de slag te gaan in een internationaal centrum voor podiumkunsten? Gebeten door muziek, dans, kunst? Of op zoek naar een fijne werkervaring als stagiair? Op deze pagina vind je alle info over onze jobs en stageplaatsen.

Stagiair(e) digitale communicatie en marketing

Losse cafémedewerkers en -studenten

Concertgebouw Brugge is op zoek naar medewerkers die op losse basis in het Concertgebouwcafé kunnen komen werken. Ben je student of verdien je graag bij? Registreer je dan op NOWJOBS met de code SV200198. 

Jobstudenten schoonmaak

Van begin september tot eind juni zoeken wij extra jobstudenten om het poetsteam bij Concertgebouw te versterken. Dit is poetsen in beurtrol, het ene weekend werk je op zaterdag, het andere op zondag en de week daarop ben je thuis.  

Vrijwilligers

Momenteel zijn er bij Concertgebouw Brugge voldoende vrijwilligers die enthousiast onze werking ondersteunen. Heb je vragen of wil je graag je gegevens doorsturen? Neem dan contact op via vrijwilligers@concertgebouw.be

Spontaan solliciteren

Werken in het Concertgebouw

Het Concertgebouw is een huis van mensen: artiesten, publiek, vrijwilligers, partners, bijna 70 medewerkers, en wie weet binnenkort ook jij!

Benieuwd naar wat het werken in het Concertgebouw voor velen zo aantrekkelijk maakt? Ontdek het op onze pagina 'werken in het Concertgebouw'.