menu
menu

Vacatures & vrijwilligerswerk

Zin om aan de slag te gaan in een internationaal centrum voor podiumkunsten? Gebeten door muziek, dans, kunst? Of op zoek naar een fijne werkervaring als stagiaire? Op deze pagina vind je alle info over onze jobs en stageplaatsen.

Medewerker schoonmaak (interim)

We zijn op zoek naar een interim medewerker schoonmaak voor 16 uren per week (4u./dag, hoofdzakelijk op dinsdag-, woensdag-, donderdag-, en vrijdagnamiddag. Occasioneel wordt ook weekendwerk verwacht). Kandidaten kunnen zich melden bij Cathy.VanZele@liantis.be.

Jobstudenten Onthaal

Het Concertgebouw is op zoek naar enthousiaste studenten voor het onthaalteam (op interim-basis). Als onthaalmedewerker ontvang je onze bezoekers, sta je achter de pauzebar, scan je tickets, begeleid je de mensen in de zaal naar hun stoel of help je mee in de vestiaire. Ben je spontaan, klantvriendelijk en op zoek naar een leuke bijverdienste? Bel dan naar het Concertgebouw (+ 32 50 47 69 99) of mail naar isabelle@concertgebouw.be.

Flyeraars gezocht

Flyeraars gezocht bij culturele voorstellingen!

Klaar om een centje bij te verdienen en op de hoogte te blijven van de culturele muzikale highlights in jouw stad? Help ons flyeren! Wees een uur voor een voorstelling de meest sympathieke flyeraar en eeuwige dankbaarheid + 10 euro/u komen jouw richting uit. Mensen gezocht in Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Oostende en Kortrijk.

Interesse? Mail naar Lore.feryn@concertgebouw.be

Medewerkers Concertgebouwcafé

We zoeken medewerkers die we op interimbasis kunnen inschakelen tijdens drukke momenten in het Concertgebouwcafé.

Interesse? Mail naar cathy.vanzele@liantis.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief