Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Vacatures & vrijwilligerswerk

Zin om aan de slag te gaan in een internationaal centrum voor podiumkunsten? Gebeten door muziek, dans, kunst? Of op zoek naar een fijne werkervaring als stagiaire? Op deze pagina vind je alle info over onze jobs en stageplaatsen.

Coördinator Onthaal

Je coördineert alle activiteiten gerelateerd aan onthaal van publiek, artiesten en derden. Je stuurt de onthaalploeg (vast en interim) aan en zorgt ervoor dat alle bezoekers op een vriendelijke en professionele manier worden verwelkomd.

Medewerkers Concertgebouwcafé

Concertgebouwcafé / Kok

Heb je een passie en talent voor koken? 

Medewerkers Concertgebouwcafé (op losse basis, extra's, jobstudenten, ...)

Opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, ... overdag en/of op avonden in de week en/of in het weekend. 

Neem contact op met jasper.michiels@concertgebouw.be

Stagiaires

Wil je ervaring opdoen in een boeiende werkomgeving vol muziek, dans en kunst? We zoeken een stagiair(e) die de affiniteit heeft met digitale marketing en er ervaring in wil opdoen.

Medewerker schoonmaak (interim)

We zijn op zoek naar een interim medewerker schoonmaak voor 20 uren per week (4u./dag, 5 dagen per week. Occasioneel wordt ook weekendwerk verwacht). Kandidaten kunnen zich melden via isabelle@concertgebouw.be

Jobstudenten Onthaal

Het Concertgebouw is op zoek naar enthousiaste studenten voor het onthaalteam (op interim-basis). Als onthaalmedewerker ontvang je onze bezoekers, sta je achter de pauzebar, scan je tickets, begeleid je de mensen in de zaal naar hun stoel of help je mee in de vestiaire. Ben je spontaan, klantvriendelijk en op zoek naar een leuke bijverdienste? Bel dan naar het Concertgebouw (+ 32 50 47 69 99) of mail naar isabelle@concertgebouw.be.

Flyeraars gezocht

Flyeraars gezocht bij culturele voorstellingen!

Klaar om een centje bij te verdienen en op de hoogte te blijven van de culturele muzikale highlights in jouw stad? Help ons flyeren! Wees een uur voor een voorstelling de meest sympathieke flyeraar en eeuwige dankbaarheid + 10 euro/u komen jouw richting uit. Mensen gezocht in Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Oostende en Kortrijk.

Interesse? Mail naar Lore.feryn@concertgebouw.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *