menu
menu

Vacatures & vrijwilligerswerk

Zin om aan de slag te gaan in een internationaal centrum voor podiumkunsten? Gebeten door muziek, dans, kunst? Of op zoek naar een fijne werkervaring als stagiaire? Op deze pagina vind je alle info over onze jobs en stageplaatsen.

Stagemanager - Allround Podiumtechnicus

Vast voltijds contract 

Samen met het team Podiumtechniek & logistiek sta je in voor het vlotte verloop van de podium-technische werkzaamheden, tentoonstellingen en zaalvoorbereidingen verbonden aan de producties in het Concertgebouw. 

Losse medewerker 

Je staat in teamverband in voor de technische voorbereiding en uitwerking van de producties die doorgaan in het Concertgebouw. We rekenen op jou voor de optimale werking van de podium-technische aspecten van de voorstellingen.

Stagiaires

Wil je ervaring opdoen in een boeiende werkomgeving vol muziek, dans en kunst?

We zoeken 2 stagiair(e)s Office Management / Management Assistant om onze Communicatiemedewerkers te ondersteunen in het voorjaar van 2020 (minimum 10 weken).

We zoeken steeds een stagiair(e) die de affiniteit heeft met digitale marketing en communicatie en er ervaring in wil opdoen. 

Medewerker schoonmaak (interim)

We zijn op zoek naar een interim medewerker schoonmaak voor 20 uren per week (4u./dag, 5 dagen per week. Occasioneel wordt ook weekendwerk verwacht). Kandidaten kunnen zich melden bij Tess.desmet@liantis.be.

Jobstudenten Onthaal

Het Concertgebouw is op zoek naar enthousiaste studenten voor het onthaalteam (op interim-basis). Als onthaalmedewerker ontvang je onze bezoekers, sta je achter de pauzebar, scan je tickets, begeleid je de mensen in de zaal naar hun stoel of help je mee in de vestiaire. Ben je spontaan, klantvriendelijk en op zoek naar een leuke bijverdienste? Bel dan naar het Concertgebouw (+ 32 50 47 69 99) of mail naar isabelle@concertgebouw.be.

Flyeraars gezocht

Flyeraars gezocht bij culturele voorstellingen!

Klaar om een centje bij te verdienen en op de hoogte te blijven van de culturele muzikale highlights in jouw stad? Help ons flyeren! Wees een uur voor een voorstelling de meest sympathieke flyeraar en eeuwige dankbaarheid + 10 euro/u komen jouw richting uit. Mensen gezocht in Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Oostende en Kortrijk.

Interesse? Mail naar Lore.feryn@concertgebouw.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *