Ga naar de hoofdcontent

Vacatures & vrijwilligerswerk

Zin om aan de slag te gaan in een internationaal centrum voor podiumkunsten? Gebeten door muziek, dans, kunst? Of op zoek naar een fijne werkervaring als stagiair? Op deze pagina vind je alle info over onze jobs en stageplaatsen.

Onthaalmedewerker Backstage

Gezocht: een vriendelijk gezicht om onze bezoekers backstage te ontvangen!

Team onthaal is op zoek naar een nieuwe collega met een passie voor klantvriendelijkheid!
Als onthaalmedewerker informeer je, verwijs je onze bezoekers door, en sta je in voor de onthaal-administratie. Ontvang jij binnenkort enthousiast onze artiesten, leveranciers, organisatoren, etc....?  

Solliciteer voor 1 april! 

Medewerker facilitair beheer/Dossierbeheerder investeringsprojecten

Als ‘medewerker facilitair beheer’ sta je in voor het beheer van een deel van de infrastructurele investeringen. Dit omvat de opmaak van de studie, de marktbevraging cfr. de bepalingen van de Wet Overheidsopdrachten, de uitvoering van het project en de nazorg. Je kent het gebouw en de installaties en ondersteunt in het proactief beheer ervan zodat artiesten, eventorganisatoren en medewerkers in optimale en veilige omstandigheden kunnen werken en bezoekers zorgeloos kunnen genieten van de evenementen. 

 Solliciteer voor 15 april!

Losse cafémedewerkers en -studenten

Concertgebouw Brugge is op zoek naar medewerkers die op losse basis in het Concertgebouwcafé kunnen komen werken. Ben je student of verdien je graag bij? Registreer je dan op NOWJOBS met de code SV200198. 

Vrijwilligers

Momenteel zijn er bij Concertgebouw Brugge voldoende vrijwilligers die enthousiast onze werking ondersteunen. Heb je vragen of wil je graag je gegevens doorsturen? Neem dan contact op via vrijwilligers@concertgebouw.be

 

 

Spontaan solliciteren? Mail naar pascale.verpoest@concertgebouw.be.