Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Vacatures & vrijwilligerswerk

Zin om aan de slag te gaan in een internationaal centrum voor podiumkunsten? Gebeten door muziek, dans, kunst? Of op zoek naar een fijne werkervaring als stagiaire? Op deze pagina vind je alle info over onze jobs en stageplaatsen.

Eventmanager

Als Eventmanager streef je, samen met het team Business & Events, naar een unieke en onvergetelijke gebeurtenis voor onze klanten. En dit in alle aspecten van voorstel, productie tot uitvoering en evaluatie. Vanuit een klantgerichte insteek werk je aan een duurzame samenwerking.

Stagemanager

Samen met het team Podiumtechniek & logistiek sta je in voor het vlotte verloop van de podium-technische werkzaamheden, tentoonstellingen en zaalvoorbereidingen verbonden aan de producties in het Concertgebouw. 

Coördinator Onthaal

Je coördineert alle activiteiten gerelateerd aan onthaal van publiek, artiesten en derden. Je stuurt de onthaalploeg (vast en interim) aan en zorgt ervoor dat alle bezoekers op een vriendelijke en professionele manier worden verwelkomd.

Medewerkers Concertgebouwcafé

Medewerker Concertgebouwcafé / Kok

Heb je een passie en talent voor koken? 

 

Medewerker schoonmaak (interim)

We zijn op zoek naar een interim medewerker schoonmaak voor 20 uren per week (4u./dag, 5 dagen per week. Occasioneel wordt ook weekendwerk verwacht). Kandidaten kunnen zich melden via isabelle@concertgebouw.be

Flyeraars gezocht

Flyeraars gezocht bij culturele voorstellingen!

Klaar om een centje bij te verdienen en op de hoogte te blijven van de culturele muzikale highlights in jouw stad? Help ons flyeren! Wees een uur voor een voorstelling de meest sympathieke flyeraar en eeuwige dankbaarheid + 10 euro/u komen jouw richting uit. Mensen gezocht in Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Oostende en Kortrijk.

Interesse? Mail naar Lore.feryn@concertgebouw.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *