menu
menu

Vacatures & vrijwilligerswerk

Zin om aan de slag te gaan in een internationaal centrum voor podiumkunsten? Gebeten door muziek, dans, kunst? Of op zoek naar een fijne werkervaring als stagiaire? Op deze pagina vind je alle info over onze jobs en stageplaatsen.

Medewerker schoonmaak

We zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak. 
Interesse? Bekijk de volledige vacature

Jobstudenten Onthaal

Het Concertgebouw is op zoek naar enthousiaste studenten voor het onthaalteam (op interim-basis). Als onthaalmedewerker ontvang je onze bezoekers, sta je achter de pauzebar, scan je tickets, begeleid je de mensen in de zaal naar hun stoel of help je mee in de vestiaire. Ben je spontaan, klantvriendelijk en op zoek naar een leuke bijverdienste? Bel dan naar het Concertgebouw (+ 32 50 47 69 99) of mail naar isabelle@concertgebouw.be.

Jonge vrijwilligers voor kinderworkshops

Voor het begeleiden (tegen vergoeding) van workshops en andere activiteiten met kinderen en families zoeken we enthousiaste jongeren (+18). Deze activiteiten, ongeveer 15 in totaal, zijn verspreid over het hele seizoen 2018-2019.

Interesse? Bekijk de volledige oproep!

Flyeraars gezocht

Flyeraars gezocht bij culturele voorstellingen!

Klaar om een centje bij te verdienen en op de hoogte te blijven van de culturele muzikale highlights in jouw stad? Help ons flyeren! Wees een uur voor een voorstelling de meest sympathieke flyeraar en eeuwige dankbaarheid + 10 euro/u komen jouw richting uit. Mensen gezocht in Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Oostende en Kortrijk.

Interesse? Mail naar Lore.feryn@concertgebouw.be

Medewerkers Concertgebouwcafé

We zoeken medewerkers die we op interimbasis kunnen inschakelen tijdens drukke momenten in het Concertgebouwcafé.

Interesse? Mail naar cathy.vanzele@liantis.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief