Ga naar de hoofdcontent

Concertgebouwcafé

Of je nu klaar bent voor een aperitiefje, snakt naar een gezonde lunch of toe bent aan koffie-met-krant: ons Concertgebouwcafé heeft een tafeltje voor jou! De menukaart is een mix van vaste sterkhouders en frisse nieuwkomers, met een focus op lokale leveranciers en seizoensgebonden ingrediënten. Op zondag neem je hier de meest knapperige start van de dag, met een zalig uitgebreid of snel en gezond ontbijt.

Openingsuren

  • woensdag: 11.00 - 18.00
  • donderdag: 11.00 - 18.00
  • vrijdag: 11.00 - 18.00
  • zaterdag: 10.00 - 18.00
  • zondag: 09.00 - 18.00
Ongeacht bovenstaande openingsuren zijn we open telkens een uur voor aanvang van de voorstellingen én na de voorstellingen.
Reserveren kan telefonisch op het nummer +32 50 47 69 81.

Contact & reservatie

’t Zand 34, 8000 Brugge
+32 50 47 69 81 (enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)

concertgebouwcafe@concertgebouw.be

Concertgebouw Circuit

Ontdek het Concertgebouw ook overdag met het Concertgebouw Circuit. Langs dit originele bezoekersparcours ontdek je de architectuur en de kunstwerken in het gebouw, je kijkt even mee achter de schermen en je geniet vanop het dakterras van het unieke zicht op werelderfgoedstad Brugge.

Groepen

Ook groepen (van max. 6 personen) zijn zijn welkom in het Concertgebouwcafé. Geniet samen van een van onze verschillende formules, van koffie met gebak tot een lunch en diner.

Betaalmethode

In het Concertgebouwcafé kan je betalen met: 

  • bancontact
  • visa / mastercard
  • Consumptiecheques van Edenred (de papieren cheques voor cultuur en ontspanning). 

Een toost op de lente met SPA®

Beter en gezonder leven, dat willen we allemaal. Hoe? Door beter te eten en beter te bewegen, maar ook door beter en duurzamer te drinken. In het Concertgebouwcafé schenken we met onze partner SPA® uiterst zuiver mineraalwater, dat natuurlijk gefilterd werd in de Ardennen en bovendien klimaatneutraal is.

Wist je dat …

Spadel en zijn merken nu een gecertificeerde B Corp zijn? Dat betekent dat ze voldoen aan de hoogste sociale en milieunormen en dat ze zich volop inzetten om een positieve impact op de samenleving te hebben. Spadel werkt er elke dag aan om een verschil te maken want elke druppel telt voor een positieve verandering.