Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. Onze voorstellingen tot eind juni zijn geannuleerd. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Concertgebouwcafé

Het Concertgebouw ziet jouw gezondheid als hoogste prioriteit. We annuleren alle publieke evenementen t.e.m. juni en sluiten ons Concertgebouw Circuit en ons Concertgebouwcafé t.e.m. juni.

Geniet van een voorstelling van internationaal topniveau met daarna een gezellige drink in het Concertgebouwcafé. Het Concertgebouwcafé is niet alleen een fijne trekpleister voor concertgangers, maar voor iedereen! 

Openingsuren

- Woensdag tot en met zaterdag vanaf 11 uur. Uitzonderlijk gesloten op woensdag 18.03.2020.
- Op zondag vanaf 9 uur 
- Bij voorstellingen vanaf een uur voor aanvang

Happy hour!

Op vrijdagnamiddag – tijdens Happy Hour van 17.00 tot 18.00 – is 1 +1 gelijk aan 1. Bij elk drankje krijg je er dus gratis eentje bovenop. Als kenners raden we je alvast de frisse mocktail aan voor een instant zomergevoel, maar proef zeker ook eens onze biowijnen. En wees gerust: ook voor en na dit vrolijke uurtje word je met de glimlach bediend. 

Concertgebouw Circuit

Leuk om weten: sinds kort kan je het Concertgebouw ook overdag bezoeken met Concertgebouw Circuit. Langs dit originele bezoekersparcours ontdek je de architectuur en de kunstwerken in het gebouw, je kijkt even mee achter de schermen en je geniet vanop het dakterras van het unieke zicht op werelderfgoedstad Brugge. Gratis voor Bruggelingen op zondagochtend.

Groepen

Voor groepen is het Concertgebouwcafé het ideale ontmoetingspunt vóór een concertbezoek of rondleiding. Geniet met je groep van een van onze verschillende formules, van koffie met gebak tot een lunch of diner.

Contact

’t Zand 34, 8000 Brugge
+32 50 47 69 81

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *