Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Heb je vragen of wil je ons een reactie sturen? Contacteer ons via info@concertgebouw.be of bekijk onze FAQ.
menu
menu

Concertgebouwcafé

Met de meest recente maatregelen in acht genomen is het Concertgebouwcafé gesloten voor onbepaalde tijd, vanaf maandag 19 oktober. 

Geniet van een voorstelling van internationaal topniveau met daarna een gezellige drink in het Concertgebouwcafé. Het Concertgebouwcafé is niet alleen een fijne trekpleister voor concertgangers, maar voor iedereen!  

Openingsuren

Met de meest recente maatregelen in acht genomen is het Concertgebouwcafé gesloten voor onbepaalde tijd, vanaf maandag 19 oktober. 

Veiligheidsmaatregelen n.a.v. COVID-19

Jouw gezondheid is onze hoogste prioriteit. 

Zodra je in het Concertgebouw bent, is het dragen van een mondmasker verplicht. In het Concertgebouwcafé hoef je aan jouw tafel geen mondmasker te dragen. Op onze FAQ lees je alles over onze maatregelen.

Happy hour!

Op vrijdagnamiddag – tijdens Happy Hour van 17.00 tot 18.00 – is 1 +1 gelijk aan 1. Bij elk drankje krijg je er dus gratis eentje bovenop. Als kenners raden we je alvast de frisse mocktail aan voor een instant zomergevoel, maar proef zeker ook eens onze biowijnen. En wees gerust: ook voor en na dit vrolijke uurtje word je met de glimlach bediend. 

Betaalmethode

In het Concertgebouwcafé kan je betalen met: 

  • cash
  • bancontact
  • visa / mastercard
  • Consumptiecheques van Edenred (de papieren cheques voor cultuur en ontspanning). 

Concertgebouw Circuit

Leuk om weten: sinds kort kan je het Concertgebouw ook overdag bezoeken met Concertgebouw Circuit. Langs dit originele bezoekersparcours ontdek je de architectuur en de kunstwerken in het gebouw, je kijkt even mee achter de schermen en je geniet vanop het dakterras van het unieke zicht op werelderfgoedstad Brugge. Gratis voor Bruggelingen op zondagochtend.

Groepen

Voor groepen is het Concertgebouwcafé het ideale ontmoetingspunt vóór een concertbezoek of rondleiding. Geniet met je groep van een van onze verschillende formules, van koffie met gebak tot een lunch of diner.

Contact

’t Zand 34, 8000 Brugge
+32 50 47 69 81 (enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)

concertgebouwcafe@concertgebouw.be
Het café is gesloten op maandag en dinsdag. Als je op die dagen een mail stuurt dan wordt de mail op woensdag beantwoord. 

 

 

                       

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *