menu
menu

Concertgebouwcafé

Geniet van een voorstelling van internationaal topniveau met daarna een gezellige drink in het Concertgebouwcafé. Het Concertgebouwcafé is niet alleen een fijne trekpleister voor concertganger, maar voor iedereen!

Openingsuren

- Woensdag tot en met zaterdag vanaf 11 uur
- Op zondag vanaf 10 uur
- Bij voorstellingen vanaf een uur voor aanvang

Als je 1 drankje koopt, krijg je er gratis eentje bovenop, elke vrijdag van 17 uur tot 18 uur!

Concertgebouw Circuit

Leuk om weten: sinds kort kan je het Concertgebouw ook overdag bezoeken met Concertgebouw Circuit. Tijdens dit origineel bezoekersparcours ontdek je de architectuur en de kunstwerken in het gebouw, je kijkt even mee achter de schermen en je geniet vanop het dakterras van het unieke zicht op werelderfgoedstad Brugge. Gratis voor Bruggelingen op zondagochtend.

Groepen

Voor groepen is het Concertgebouwcafé het ideale ontmoetingspunt vóór een concertbezoek of rondleiding. Geniet met je groep van een van onze verschillende formules, van koffie met gebak tot een lunch of diner.

Contact

’t Zand 34, 8000 Brugge
+32 50 47 69 99

 

  • Water is de drijvende kracht van het leven. De natuurlijke mineraalwaters van SPA worden al 125 jaar lang gewonnen in het hart van de Venen na een lange en zuiverende ondergrondse reis.
  • Water is onmisbaar voor de goede werking van het menselijk lichaam. Hou je van variatie en wil je toch niet te veel suiker innemen? Zorg voor voldoende afwisseling met SPA REINE, SPA INTENSE of SPA TOUCH OF.
  • Wist je dat het mineraalwater van SPA officieel erkend is als natuurlijk mineraalwater? Dat wil zeggen dat het afkomstig is van een ondergrondse bron die van nature zuiver is. Het water wordt bovendien gebotteld aan de bron én het wordt niet chemisch of microbiologisch behandeld.
  • Door zijn samenstelling en zuiverheid is SPA REINE het ideale water voor elke leeftijd, maar ook voor tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief