Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Concertgebouwcafé

Het Concertgebouwcafé-team kijkt ernaar uit om je vanaf zaterdag 8 mei elk weekend te verwelkomen op ons ruime terras op 't Zand. Het café opent op zaterdag om 10.00 uur, op zondag om 09.00 uur. We sluiten de deuren om 18.00. Je lest er je dorst maar kan er ook smullen van een heerlijke lentelunch of een krakend vers ontbijt op zondag. Reserveren is niet mogelijk.

Openingsuren

Vanaf 8 mei 2021 zijn we open op:

  • zaterdag: 10.00 - 18.00
  • zondag: 09.00 - 18.00

Veiligheidsmaatregelen n.a.v. COVID-19

Jouw gezondheid is onze hoogste prioriteit. 

Zodra je in het Concertgebouw bent, is het dragen van een mondmasker verplicht. In het Concertgebouwcafé hoef je aan jouw tafel geen mondmasker te dragen. Op onze FAQ lees je alles over onze maatregelen.

Betaalmethode

In het Concertgebouwcafé kan je betalen met: 

  • bancontact
  • visa / mastercard
  • Consumptiecheques van Edenred (de papieren cheques voor cultuur en ontspanning). 

Concertgebouw Circuit

Ontdek het Concertgebouw ook overdag met het Concertgebouw Circuit. Langs dit originele bezoekersparcours ontdek je de architectuur en de kunstwerken in het gebouw, je kijkt even mee achter de schermen en je geniet vanop het dakterras van het unieke zicht op werelderfgoedstad Brugge.

Groepen

Jullie zijn welkom in het Concertgebouwcafé in een groep van maximaal 4 personen, tenzij jullie van hetzelfde gezin zijn. Geniet samen van een van onze verschillende formules, van koffie met gebak tot een lunch.

Contact

’t Zand 34, 8000 Brugge
+32 50 47 69 81 (enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)

concertgebouwcafe@concertgebouw.be
 

 

 

                       

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *