Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Zet bij uitverkochte voorstellingen je naam op de wachtlijst, de kans is groot dat er plaats vrijkomt! alle ticket- en bestelinformatie
menu
menu

Concertgebouwcafé

Geniet van een voorstelling van internationaal topniveau met daarna een gezellige drink in het Concertgebouwcafé. Het Concertgebouwcafé is niet alleen een fijne trekpleister voor concertgangers, maar voor iedereen!  

Openingsuren

- Woensdag tot en met zaterdag vanaf 10 uur.
- Op zondag vanaf 9 uur 
- Bij voorstellingen vanaf een uur voor aanvang

Veiligheidsmaatregelen n.a.v. COVID-19

Jouw gezondheid is onze hoogste prioriteit. 

Zodra je in het Concertgebouw bent, is het dragen van een mondmasker verplicht. In het Concertgebouwcafé hoef je aan jouw tafel geen mondmasker te dragen. Op onze FAQ lees je alles over onze maatregelen.

Happy hour!

Op vrijdagnamiddag – tijdens Happy Hour van 17.00 tot 18.00 – is 1 +1 gelijk aan 1. Bij elk drankje krijg je er dus gratis eentje bovenop. Als kenners raden we je alvast de frisse mocktail aan voor een instant zomergevoel, maar proef zeker ook eens onze biowijnen. En wees gerust: ook voor en na dit vrolijke uurtje word je met de glimlach bediend. 

Concertgebouw Circuit

Leuk om weten: sinds kort kan je het Concertgebouw ook overdag bezoeken met Concertgebouw Circuit. Langs dit originele bezoekersparcours ontdek je de architectuur en de kunstwerken in het gebouw, je kijkt even mee achter de schermen en je geniet vanop het dakterras van het unieke zicht op werelderfgoedstad Brugge. Gratis voor Bruggelingen op zondagochtend.

Groepen

Voor groepen is het Concertgebouwcafé het ideale ontmoetingspunt vóór een concertbezoek of rondleiding. Geniet met je groep van een van onze verschillende formules, van koffie met gebak tot een lunch of diner.

Contact

’t Zand 34, 8000 Brugge
+32 50 47 69 81 (enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)

concertgebouwcafe@concertgebouw.be
Het café is gesloten op maandag en dinsdag. Als je op die dagen een mail stuurt dan wordt de mail op woensdag beantwoord.