Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Binnenkijken in ons huis met vele kamers

Binnenkijken in ons huis met vele kamers

Liefhebber van muziek, fan van dans, zot van beeldende kunst, wild van klankkunst verslingerd aan architectuur of simpelweg nieuwsgierig? Ons kunstenhuis heeft voor elke smaak en voorkeur een kamer. Ga snel op ontdekking!

Ontdek ons gebouw

Geen betere en leukere manier om ons internationaal vermaarde gebouw te ontdekken dan ons Concertgebouw Circuit! Tijdens dit originele belevingsparcours zet je voet op plaatsen waar je anders nooit komt, en word je deelgenoot van de geheimen van ons kunstenhuis. Je tocht vol (klank)kunst en architectuur eindigt 34 meter hoog, op ons dakterras met fenomenaal uitzicht op Werelderfgoedstad Brugge. Ook kinderen halen hun hartje op tijdens een speelse verkenningstocht. Open tijdens het weekend en de schoolvakanties!

Langs het parcours word je ook verrast door tijdelijke expo's. Zo creëert kunstenares Sarah Van Marcke een bijzondere botanische oase middenin ons betonnen gebouw. Kamer- en kantoorplanten worden protagonisten in de opvallende expo Dwelling of your time.

Met de steun van 
      

Een seizoen 'Voor het leven'!

Jeroen Vanacker

Voor het leven!

Voor het leven!

Ontdek onze speelse initiatieven

Ontdek onze speelse initiatieven

Ontdek onze speelse initiatieven
Het Concertgebouw enkel een plek voor volwassenen? Think again! Bij ons zijn ook de jongsten helemaal in hun sas. Verkende je het Circuit al met je kinderen? Er is een speels parcours op hun maat! En coole superheld Puck Planet maakt van je kroost groene gasten die bezorgd zijn om onze blauwe planeet!