Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Voka Ladies op bezoek in het Concertgebouw

Voka Ladies op bezoek in het Concertgebouw

Een bevlogen Katrien Van Eeckhoutte bood op 8 december een dertigtal vrouwelijke ondernemers een exclusieve inkijk in haar levensloop als algemeen directeur van het Concertgebouw Brugge. Ze zette onder meer uiteen hoe ze de kunstinstelling van de prille beginjaren naar de huidige toonaangevende rol in de lokale en internationale gemeenschap wist te loodsen.

Ladies night in het Concertgebouw

De onderneemsters waren in het Concertgebouw uitgenodigd door de West-Vlaamse Voka-afdeling. Die heeft de ambitie om ondernemende vrouwen nadrukkelijker een podium te geven. Geen betere manier om dat te doen dan met een ladies night bij Concertgebouw Brugge.

Katriens prikkelende verhaal op Forum 6 kreeg meteen concrete navolging. Gepassioneerde gidsen namen de aanwezige ladies mee op sleeptouw langs de opzienbarende kunstcollectie en klankinstallaties die het gebouw rijk is. 

 

Healthy dishes door D's Deldycke

Terug op Forum 6 werden ze vergast op healthy dishes getekend D’s Deldycke. En op een adembenemend uitzicht over het historische stadscentrum, dat intussen fonkelde onder het maanlicht. Bij al dat lekkers grepen ze graag hun kans om contacten met elkaar te leggen of uit te diepen, en best practices uit de dagelijkse bedrijfsvoering onder elkaar uit te wisselen.

De totaalformule loste de verwachtingen van de deelneemsters en de organisatoren helemaal in:

Het werd nog maar eens aangetoond: wanneer je mensen fysiek bij elkaar brengt, dan voel je ter plekke iets gebeuren met de energie. Connectie, ervaring- en kennisuitwisseling, inspiratie door rolmodellen… Dat alles in het schitterende Concertgebouw. What a night!“ 

- Isabelle Callens - Eventmanager, Voka West-Vlaanderen

Neem contact op

Wil je net als Voka West-Vlaanderen een inspirerende netwerkavond in het leven roepen? Bij Concertgebouw Brugge ben je daarvoor aan het juiste adres. Neem hier contact met ons op en we maken werk van je plannen.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht