Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Ogen tekort op Forum 6 en 7

Ogen tekort op Forum 6 en 7

Op dinsdag 13 september bracht VHR, de Vereniging voor HR in West-Vlaanderen, zo’n 60 professionals bijeen op Forum 6 en 7 om vooruit te blikken op het personeelsbeleid van de toekomst. Het werd een boeiende seminariedag onder vakspecialisten, met afwisselend inspirerende keynotes en networking breaks, steeds met de schilderachtige skyline van Brugge als postkaart op de achtergrond. Sopraan Amaryllis Dieltiens en keukentovenares Madame Couvert breiden een hemels slotstuk aan de dag.

Alles onder het goedkeurend oog van initiatiefnemer en Keys-lid David Ducheyne: 

De combinatie van Forum 6 en 7 werkte heel goed. De locatie is niet alleen indrukwekkend, ook praktisch met de parking vlakbij. Audiovisueel materiaal (scherm en geluid) is zeer professioneel. Iedereen was zeer lovend en vond het een topdag.

Geniet van voordelen als Keys-lid

Je geniet als Keys-lid jaarlijks van 20% korting op de huur van de ontvangstruimten Forum 6 en Forum 7 (met dakterras) in het Concertgebouw, zowel voor een particulier of een bedrijfsevent.

ga naar the-keys.be en ontdek alle voordelen.

Neem contact op

Overweeg je zelf om een seminarie of ander bedrijfsevenement op poten te zetten? Bij Concertgebouw Brugge hebben we alle troeven in huis om je genodigden maximaal te inspireren. Laat je leiden door meer geslaagde voorbeelden uit de praktijk en ons team van ervaren eventmanagers 

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht