Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Welkom terug! Lees in onze FAQ hoe we je hartelijk én veilig ontvangen!
menu
menu

Team Business & Events

We staan garant voor het goede verloop van de evenementen. Samen met jou halen we het beste uit ons divers zalenaanbod. We zorgen voor een totale dienstverlening van onthaal en techniek, tot catering en meer …

 

An Merlier

An staat in voor de algemene coördinatie van het team Business & Events. Zij vervoegde het team in januari 2018. An heeft meer dan 10 jaar ervaring in corporate events, marketing en communicatie in de financiële wereld en de vastgoedsector. Haar voorliefde voor evenementen en de culturele sector brachten haar naar het Concertgebouw. Zij is jouw eerste aanspreekpunt wanneer je iets wil organiseren in het Concertgebouw. Met haar hands-on-mentaliteit en ondernemingszin begeleidt zij je van bij de start van jouw event.  

 

Marie-Paule Van de Moortel

Eventmanager Marie-Paule werkt sinds 2001 bij het Concertgebouw en kent het van binnen en buiten. Zij heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van allerlei ontvangsten, concerten en bijbehorende recepties.
Zij is jouw aanspreekpunt en begeleidt jouw event van begin tot einde en tot in detail, rekening houdend met je wensen. “Voor elke vraag bieden wij het gepaste antwoord!”

 

Rutger De Cloedt

Eventmanager Rutger heeft meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenwereld en de culturele sector. Hij werkt sinds september 2018 bij het Concertgebouw en is vertrouwd met de organisatie van festivals, concerten, corporate events en meetings. Hij werkt creatief, dynamisch en diplomatisch. Samen met jou zorgt hij voor een vlekkeloze organisatie van jouw evenement.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *