Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Team Concertgebouw Events

Team Concertgebouw Events

Het Concertgebouw bestaat straks 20 jaar en heeft in die jaren heel wat knowhow opgebouwd. Binnen het team van Concertgebouw Events heeft elke eventmanager zijn eigen expertise, ze vullen elkaar perfect aan! Met het team van Concertgebouw Events streven we naar optimale service en ontzorging van de klant. We zorgen voor een totale dienstverlening van onthaal en techniek, tot catering en meer …

Maak kennis met het team

An Merlier

An staat in voor de algemene coördinatie van het team Business & Events. Zij vervoegde het team in januari 2018. An heeft meer dan 15 jaar ervaring in corporate events, marketing en communicatie in de financiële wereld en de vastgoedsector. Haar voorliefde voor evenementen en de culturele sector brachten haar naar het Concertgebouw. Zij is jouw eerste aanspreekpunt wanneer je iets wil organiseren in het Concertgebouw. Met haar hands-on-mentaliteit en ondernemingszin begeleidt zij je van bij de start van jouw event.  

Rutger De Cloedt 

Eventmanager Rutger heeft meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenwereld en de culturele sector. Hij werkt sinds september 2018 bij het Concertgebouw en is vertrouwd met de organisatie van festivals, concerten, corporate events en meetings. Hij werkt creatief, dynamisch en diplomatisch. Samen met jou zorgt hij voor een vlekkeloze organisatie van jouw evenement.

Kevin Van Nieuwenhuyse

Van een lunchvergadering, over een productlancering, tot een meerdaags congres met alles erop en eraan… Eventmanager Kevin pakt elk project met even veel goesting en pragmatisme aan. Hij verzorgde jarenlang evenementen in dienst van een culturele reisorganisatie, zo ook in het Concertgebouw. “Al bij de eerste woorden die ik met het events team uitwisselde, en de eerste stappen die ik in het gebouw zette, voelde alles heel vertrouwd aan. In die mate dat ik er zelf ooit aan de slag wilde gaan.” Zijn wens werd werkelijkheid in september 2021.

Neem contact op