Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Team Business & Events

We staan garant voor het goede verloop van de evenementen. Samen met jou halen we het beste uit ons divers zalenaanbod. We zorgen voor een totale dienstverlening van onthaal en techniek, tot catering en meer …

 

An Merlier

An staat in voor de algemene coördinatie van het team Business & Events. Zij vervoegde het team in januari 2018. An heeft meer dan 15 jaar ervaring in corporate events, marketing en communicatie in de financiële wereld en de vastgoedsector. Haar voorliefde voor evenementen en de culturele sector brachten haar naar het Concertgebouw. Zij is jouw eerste aanspreekpunt wanneer je iets wil organiseren in het Concertgebouw. Met haar hands-on-mentaliteit en ondernemingszin begeleidt zij je van bij de start van jouw event.  

 

Marie-Paule Van de Moortel

Eventmanager Marie-Paule werkt sinds 2001 bij het Concertgebouw en kent het van binnen en buiten. Zij heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van allerlei ontvangsten, concerten en bijbehorende recepties.
Zij is jouw aanspreekpunt en begeleidt jouw event van begin tot einde en tot in detail, rekening houdend met je wensen. “Voor elke vraag bieden wij het gepaste antwoord!”

 

Rutger De Cloedt

Eventmanager Rutger heeft meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenwereld en de culturele sector. Hij werkt sinds september 2018 bij het Concertgebouw en is vertrouwd met de organisatie van festivals, concerten, corporate events en meetings. Hij werkt creatief, dynamisch en diplomatisch. Samen met jou zorgt hij voor een vlekkeloze organisatie van jouw evenement.

 

Emily Decapmaker

Emily studeerde eind juni 2021 af als eventmanager, met als specialisatie business events. Haar opleiding sloot zij af met een succesvolle stage bij Concertgebouw Events. Tijdens deze stage bewees Emily haar organisatie- en communicatievaardigheden en sinds september versterkt zij het team. Deze creatieve en dynamische jongedame begeleidt jouw event met een glimlach.

 

Kevin Van Nieuwenhuyse

Van een lunchvergadering, over een productlancering, tot een meerdaags congres met alles erop en eraan… Eventmanager Kevin pakt elk project met even veel goesting en pragmatisme aan. Hij verzorgde jarenlang evenementen in dienst van een culturele reisorganisatie, zo ook in het Concertgebouw. “Al bij de eerste woorden die ik met het events team uitwisselde, en de eerste stappen die ik in het gebouw zette, voelde alles heel vertrouwd aan. In die mate dat ik er zelf ooit aan de slag wilde gaan.” Zijn wens werd werkelijkheid in september 2021.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *