Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Cera verwent vennoten

Cera verwent vennoten

Cera is met zijn 400.000 vennotenof aandeelhouders een van de grootste coöperaties van België.  Het is bovendien een trouwe en warme partner van het Concertgebouw met acties als  Notenkrakken en Vier het leven.

Voorstelling exclusief voor vennoten

Cera organiseert geregeld voorstellingen speciaal voor zijn vennoten in het Concertgebouw. Op 8 februari was de Concertzaal tot de nok toe gevuld voor ‘Verslaafd’ van Erik Van Looy. De goedlachse, flamboyante filmregisseur en presentator van 'De Slimste Mens Ter Wereld', is verslaafd ... aan cinema en filmsterren en wist daar een boeiende voorstelling over in elkaar te boksen. Met succes: de meer dan 1.200 bezoekers hingen zijn lippen.

Thomas Heylen, Coördinator vennotenvoordelen & events bij Cera is enthousiast:

‘Het is altijd een plezier om iets te organiseren in het Concertgebouw, zowel voor als achter de schermen wordt alles tot in de puntjes voorbereid en opgevolgd! Dit resulteert in een stressvrij event waardoor we meer tijd hebben voor onze vennoten. Win-win voor iedereen! Bedankt aan het team van het Concertgebouw Brugge.’

Word Cera-vennoot

Cera-vennoten genieten mee(r) in het Concertgebouw. Cera maakt cultuur toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek. Dankzij de samenwerking tussen Cera en Concertgebouw Brugge kan je als Cera-vennoot genieten van exclusieve voordelen.

Meer weten of vennoot worden? Surf naar www.cera.coop/nl/particulieren/aandelen-kopen 

Neem contact op

Wil jij ook een event of voorstelling organiseren in het Concertgebouw? Neem dan vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat of een bezoek ter plaatse.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps)
events@concertgebouw.be
+32 (0) 50 47 68 43
Deel dit nieuwsbericht