Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Geniet van deze Cera voordelen

Dankzij de samenwerking tussen Cera en Concertgebouw Brugge kan je als Cera-vennoot genieten van exclusieve voordelen. Je geniet 40% korting op voorstellingen van het programma van Concertgebouw Brugge en op het Concertgebouw Circuit. 

De instructies om te boeken kan je bekijken op deze pagina.

Korting op Concertgebouw Circuit

Geen betere en leukere manier om ons internationaal vermaarde gebouw te ontdekken dan ons Concertgebouw Circuit! Tijdens dit originele belevingsparcours zet je voet op plaatsen waar je anders nooit komt, en word je deelgenoot van de geheimen van ons kunstenhuis. Je tocht vol (klank)kunst en architectuur eindigt 34 meter hoog, op ons dakterras met fenomenaal uitzicht op Werelderfgoedstad Brugge. Ook kinderen halen hun hartje op tijdens een speelse verkenningstocht. 

Je bent de hele paasvakantie welkom van woensdag t.e.m. zondag, telkens van 10 tot 18 uur. Als Cera-vennoot geniet je van 40% korting op je bezoek. 

Korting op voorstellingen

Ook voor jou, als Cera-vennoot, willen we de stap naar het Concertgebouw verkleinen! We laten je graag enkele pareltjes van hedendaagse dansvoorstellingen en de grootste muzikale topstukken beleven. Vennoot worden? Ga naar www.cera.coop.

Voorlopig zijn er nog even geen voorstellingen. 

Bart Peeters - exclusief voor Cera

Een van Vlaanderens grootste showbeesten en entertainers

Bart Peeters brengt ook naar het Concertgebouw Brugge zijn Ideale Mannen mee. Dat zijn stuk voor stuk  topmuzikanten en specialisten in vrolijke wereldritmes. Je krijgt er dus zeker opzwepende samba, uitbundige balkanmuziek en intieme ballades te horen. Wie naar Bart Peeters en de Ideale Mannen komt, laat zijn  emoties de vrije loop en zingt uit volle borst mee met klassiekers als Lepeltjesgewijs, Konijneneten en Brood voor Morgenvroeg. Met zijn ontembare enthousiasme verovert Bart Peeters beslist een warm plekje in je hart.

  • zaterdag 27 juni 2020 om 14.30 uur, eerder verplaatst naar naar 19 juni 2021 om 14.30 uur 
  • zaterdag 27 juni 2020 om 20.00 uur, eerder verplaatst naar 19 juni 2021 om 20.00 uur
    •  nieuwe datum op zaterdag 18 juni 2022 om 20.00 uur
    • bekijk de mail
  • zondag 28 juni 2020 om 14.30 uur, eerder verplaatst  naar 20 juni 21 om 14.30 uur

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *