Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Geniet van deze Cera voordelen

Dankzij de samenwerking tussen Cera en Concertgebouw Brugge kan je als Cera-vennoot genieten van exclusieve voordelen. Je geniet 40% korting op onderstaande voorstellingen van het programma van Concertgebouw Brugge.

 

Online boeken als Cera-vennoot doe je als volgt: 

  • Kies je voorstelling uit onderstaande selectie exclusief voor jou als vennoot  
  • Klik op de “bestel tickets” knop
  • Kies het aantal gewenste tickets
  • Vul je vennotennummer in (max 2 tickets/vennotennummer)
  • Geef je gegevens in en rond je bestelling af

Seizoen 2023/24

zo 26 mei 2024 - 15.00 & 19.30

Bedankt om te komen / Eerste comedyshow Jade Mintjens

Jade Mintjens schittert solo

Van eindejaarsconference naar eigen comedyshow! Jade Mintjens wilde een serieuze actrice worden, maar de humor kreeg de bovenhand. Al sinds haar veertiende volgde ze een theateropleiding, maar haar comedytalent ontdekte ze aan het conservatorium: ze slaagde voor haar toelatingsproef aan het Lemmensinstituut met een monoloog van Bart Cannaerts. Later zou ze ook zijn voorprogramma verzorgen. Haar eerste stuk comedy schreef ze zelf pas toen ze zich kandidaat stelde voor het Eén-programma Voor de Leeuwen in 2017.

Sinds 2019 gaat het hard voor Jade. Wellicht ken je haar als vaste sidekick van het Canvas-programma De Ideale Wereld. Dit jaar krijg je de kans om haar nog beter te leren kennen. Na haar eindejaarsconference Samen door 2022 debuteert ze met een persoonlijke complete comedyshow. In Bedankt om te komen bezorgt Jade je een fijne namiddag. En belofte maakt schuld: deze Kempendochter brengt haar gitaar mee. Alvast bedankt om te komen!

Exclusief voor Cera-vennoten, slechts € 10.

De voorstelling om 15.00 is uitverkocht

 

zo 15 september 2024 / 16.00 & 20.00

Tina’s Legacy / Krachtig eerbetoon aan Tina Turner

Vijf vurige stemmen, één legendarische soul

 

Of je nu een verstokte Tina Turner-fan bent of voor het eerst kennismaakt met haar muzikale parels, Tina’s Legacy belooft je een onvergetelijke ervaring. Vier zangeressen gidsen je door Tina’s muzikale universum. Ze schitterden ook met grootheden als Bryan Adams, Eros Ramazzotti, David Bowie en Robert Palmer. Een charismatische mannelijke stem vervoegt de mix met zijn unieke klankkleur. De drummer speelde samen met Axelle Red en Jo Lemaire, terwijl de blazerssectie internationale podia veroverde met Vaya Con Dios. En de toetsenist? Een creatieve geest met songs voor The Osmonds op zijn naam. De optredens van Tina’s Legacy zijn dan ook meer dan een eerbetoon aan Tina Turner, het zijn verhalen over kracht, diversiteit, inclusie én de betoverende kracht van muziek. Dus trek je dansschoenen aan en swing mee op Tina’s onsterfelijke muziek.

Exclusief voor Cera-vennoten, slechts € 10.

15 september om 16.00 (uitverkocht)

 

Uitverkocht 

za 20 apr 2024 - 20.00

Vlaams Radiokoor & Il Gardellino

Pietà. Moeder van smarten

uitverkocht

 

do 9 mei 2024 - 20.00

Alamire

Obrecht. Missa Graecorum

uitverkocht

 

di 18 & wo 19 jun 2024 - 20.00

Creation 2024 (werktitel)

Anne Teresa De Keersmaeker, Radouan Mriziga & Amandine Beyer / Rosas, A7LA5 & Gli Incogniti
Rosas danst op Vivaldi’s 'Vier jaargetijden'

di 18 juni (uitverkocht) 

wo 19 juni (uitverkocht) 

 

Word Cera-vennoot

Cera-vennoten genieten mee(r) in het Concertgebouw. Cera maakt cultuur toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek.

Mis je welkomstgeschenk van 30 euro niet

Ben je nog geen Cera-vennoot? Dan ben je zeker welkom in onze warme familie. Om je dat unieke Cera-gevoel mee te geven en je alvast een extra duwtje in de rug te geven, schenkt Cera jou als nieuwe vennoot een mooi welkomstcadeau! 

word vennoot en ontvang je welkomstgeschenk

Project Vier het Leven

Sinds seizoen 21-22 stapt het Concertgebouw mee in het verhaal van Vier het leven. Dankzij Vier het leven krijgen ouderen, die zelf niet meer tot in het Concertgebouw geraken, opnieuw de kans om aan cultuur te participeren.