Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Geniet van deze Cera voordelen

Dankzij de samenwerking tussen Cera en Concertgebouw Brugge kan je als Cera-vennoot genieten van exclusieve voordelen. Je geniet 40% korting op voorstellingen van het programma van Concertgebouw Brugge en op het Concertgebouw Circuit. 

De instructies om te boeken kan je bekijken op deze pagina.

40% korting op Concertgebouw Circuit

Een uniek belevingsparcours met muziekinstallaties, kunst en architectuur voor jong en oud


Wist je dat het Concertgebouw opgenomen is als een van de 1001 gebouwen ter wereld ‘to see before you die’?
We nodigen je als Cera-vennoot uit om het Concertgebouw van binnenuit te komen ontdekken!
Waarom is het gebouw opgetrokken in terracotta bakstenen? Hoe komt de concertzaal aan zijn reputatie van uitmuntende akoestiek? Welke kunstwerken herbergt het gebouw? Geniet van het panoramisch uitzicht op de werelderfgoedstad Brugge en neem ook je kinderen of kleinkinderen mee voor een speelse verkenningstocht.
Van woensdag t.e.m. zondag staan we klaar om je te ontvangen en uitzonderlijk deze zomervakantie gooien we ook de deuren van de concertzaal open.
Log je eerst in als Cera-vennoot, boek vervolgens je bezoek en geniet in juli en augustus van 40% korting!

 

Exclusief concert voor Cera-vennoten - Bart Peeters

Een van Vlaanderens grootste showbeesten en entertainers

Bart Peeters brengt ook naar het Concertgebouw Brugge zijn Ideale Mannen mee. Dat zijn stuk voor stuk  topmuzikanten en specialisten in vrolijke wereldritmes. Je krijgt er dus zeker opzwepende samba, uitbundige balkanmuziek en intieme ballades te horen. Wie naar Bart Peeters en de Ideale Mannen komt, laat zijn  emoties de vrije loop en zingt uit volle borst mee met klassiekers als Lepeltjesgewijs, Konijneneten en Brood voor Morgenvroeg. Met zijn ontembare enthousiasme verovert Bart Peeters beslist een warm plekje in je hart.

Exclusief voor Cera-vennoten

Als Cera-vennoot kun je vanaf € 10 uit volle borst meezingen met Bart Peeters op een onvergetelijk en exclusief concert. Na het concert kun je nog gezellig napraten met een drankje in de foyer.

Bestel tickets - laatste plaatsen

19 juni 2021 / 14.30 uur / Concertzaal 
Dit concert vond oorspronkelijk plaats op zaterdag 27 juni 2020 om 14.30 uur maar werd verplaatst wegens de coronamaatregelen.

19 juni 2021 / 20.00 uur / Concertzaal
Dit concert vond oorspronkelijk plaats op zaterdag 27 juni 2020 om 20.00 uur maar werd verplaatst wegens de coronamaatregelen.

20 juni 2021 / 14.30 uur / Concertzaal
Dit concert vond oorspronkelijk plaats op zondag 28 juni 2020 om 14.30 uur maar werd verplaatst wegens de coronamaatregelen.

40% korting op voorstellingen

Ook voor jou, als Cera-vennoot, willen we de stap naar het Concertgebouw verkleinen! Zo kan je o.a. tijdens de Topstukweken een aantal hits uit de muziekgeschiedenis ontdekken. We laten je ook graag enkele pareltjes van hedendaagse dansvoorstellingen beleven. En dit tegen een straffe korting van 40%, dankzij de samenwerking tussen Cera en het Concertgebouw!

Vennoot worden? Ga naar www.cera.be.

De lancering van een nieuw seizoen in deze vreemde tijden, wekt ongetwijfeld heel wat vragen op. Wat met je favoriete plaats, de social distancing in de zaal en op het podium …? Wij doen ons best om een antwoord te formuleren op je vragen op deze pagina.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *