Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Corona update: alle voorstellingen t.e.m. zondag 05.12 gaan door zoals gepland. Vanaf 06.12 treden de verstrengde maatregelen in. Lees meer
menu
menu

Slow Cooking

Hoe trager de bereiding, hoe beter de smaak

dit event is onderdeel van

SLOW(36h)

vr 15 feb 2019 -19.30
Externe verkoop
Vormingplus regio Brugge
beginuur 19.30
verwacht einduur 22.15
Tickets

uitverkocht

www.vormingplus-brugge.be

De kracht van koffie, de smaak van tijd

Twee workshops bij Vormingplus laten je bijna letterlijk proeven van tijd. Kok Carl Delaey introduceert je in de wondere wereld van het fermenteren, opleggen, pekelen, inmaken … Marjolein Vermeersch brengt je de kneepjes van trage koffie bij. Uiteraard kan er ook geproefd worden!

programmaboekje

uitvoerders

Carl Delaey: docent oude bewaartechnieken

vr 15 feb 2019 -19.30
Externe verkoop
Vormingplus regio Brugge
beginuur 19.30
verwacht einduur 22.15
Tickets

uitverkocht

www.vormingplus-brugge.be

Langzaam genieten van eten én kunst

Langzaam genieten van eten én kunst

Langzaam genieten van eten én kunst
Met Concertgebouw Servies leggen enkele horecazaken uit de buurt concertgangers voor en na het concert in de watten. Servies-partners Bonte B en Patrick Devos gaan nu nog een stapje verder: enkel en alleen tijdens het kunstenfestival van de traagheid, SLOW(36h), op 23 en 24 februari, prikkelen zij de smaakpapillen met een bijzonder Slow-foodmenu.

partners

In samenwerking met Vormingplus

getipt voor jou

Deel deze voorstelling