Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

De Toekomstmakers gaan digitaal

De Toekomstmakers gaan digitaal

De Toekomstmakers kozen deze keer voor een online editie van hun inspirerende ochtendmeeting. De Toekomstmakers brengen decision makers uit de Brugse regio bijeen en dit uit verschillende sectoren zoals zorg, onderwijs, overheid, cultuur en ondernemingen om elkaar te inspireren met Brugse innovaties. Ze ontvingen hun sprekers op Forum 6.

De leden volgden de keynotes van thuis via livestream. Bij het inloggen verwelkomde student-ondernemer Wayne Matthews hen met een fijne muzikale inleiding, live vanuit het Concertgebouw.

De technische realisatie kwam tot stand in samenwerking met Lore Feryn van Studio Que Paso. Zij stond in voor de captatie van de beelden en de livestream.

“Na maanden vanuit thuis te werken, keek ik extra hard uit naar deze editie van de Toekomstmakers. Als lid van de stuurgroep werd ik gevraagd om de sprekers in te leiden, dus mocht ik eindelijk nog eens ergens fysiek aanwezig zijn. Het Concertgebouw nam de productie en organisatie op zich, waardoor je natuurlijk heel ontspannen aan het event kan beginnen. Met TURBO waren we ook al meermaals te gast in het Concertgebouw, dus het is fijn om telkens weer de vertrouwde gezichten te zien: van onthaal, tot de eventmanagers en techniek.  Na dit bijzonder jaar kon je voelen dat iedereen staat te popelen om er weer vol voor te gaan, met passie voor cultuur en events. Ik was zo enthousiast dat ik de dag nadien met mijn zoontje het Concertgebouw Circuit heb bezocht, ook de moeite!”.
— Medeorganisator en moderator Michiel Vanden Abeele

Zelf een online meeting, evenement of voorstelling organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. Op de vernieuwde virtual tour kun je alvast een kijkje nemen naar de verschillende ruimtes.
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *