Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Yuki voert spektakelstuk op in de Concertzaal

Yuki voert spektakelstuk op in de Concertzaal
©Stijn Vanderdeelen

Elk jaar zet softwareontwikkelaar Yuki de meest performante gebruikers in de bloemetjes tijdens een spetterend awardsgala. Daarbij bekronen ze bedrijven die zich in het voorgaande jaar in positieve zin lieten opmerken op het vlak van klantgerichtheid, duurzaamheid en zo meer.

Voor het gala op 6 februari liet event marketeer Lies Teunis haar oog vallen op het Concertgebouw. De karakteristieken van het gebouw gaven haar immers de mogelijkheid om voor de 250 eminente gasten een aaneenschakeling van verbluffende momenten te creëren. Zo bracht een frivole pianist hen bij aankomst in de Inkomhal meteen in de sfeer. Geen theaterbel, wel een violiste gaf hen aan het eind van het aperitief op de Foyer het sein om naar de Concertzaal door te gaan. Na een flitsende awardshow daar, vakkundig verzorgd door AV-leverancier Videoline, ging het theaterdoek omhoog en verschenen tot ieders verbazing 25 fraai gedresseerde dinertafels op het achtertoneel. Kelners van traiteur Cardinal stonden paraat om alle tafels te bedienen. Ook tijdens het diner bleef een verrassing niet uit: met behulp van de theatertrekken kwam er bij elke tafel plots een geschenkje ‘uit de hemel’ gevallen. Als kers op de taart mocht iedereen schitteren op het voorpodium, waar een dj gezwind de dans (in)leidde.

Lies en haar creatieve collega’s dachten het gala tot in de fijnste details uit, en het werd helemaal wat ze ervan verwacht hadden:

"Wat een avond! Het Concertgebouw is een prachtige locatie en ons event is er helemaal tot z'n recht gekomen. Bedankt voor de fijne samenwerking."

Bekijk de aftermovie

Het concertpodium als ‘portal to happiness’

Ben je op zoek naar een unieke manier om je klanten of medewerkers te belonen na een succesvol jaar? Doe zoals Yuki en nodig hen uit om te dineren op het majestueuze podium van onze Concertzaal. Ons eventteam ondersteunt je graag met raad en daad.

Deel dit nieuwsbericht