Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Voka klinkt op het nieuwe jaar in het Concertgebouw

Voka klinkt op het nieuwe jaar in het Concertgebouw
©Tijs Ketsman

 

@Tijs Ketsman
@Tijs Ketsman

Op 10 januari 2024 zette Voka West-Vlaanderen het nieuwe jaar feestelijk in. Ruim 800 West-Vlaamse ondernemers tekenden voor een geslaagd netwerkevent in een schitterend decor met een lichttunnel. AV-bedrijf Videoline zorgde voor een verlichte weg van de inkomhal naar de Foyer om de bezoekers te verwelkomen.  

De traditionele academische zitting in de Concertzaal stond volledig in het teken van het verkiezingsjaar 2024, met het allereerste West-Vlaamse lijsttrekkersdebat debat, live te volgen op Focus-WTV. 

Aansluitend werden de wensen uitgewisseld op de Foyer, tijdens een gesmaakt walking dinner verzorgd door preferentiële cateraar  D’s Deldycke. Het Concertgebouw is de perfecte setting voor het organiseren van events: eigentijds, duurzaam en innovatief. De topakoestiek streelt de oren, terwijl de setting een elegante touch geeft aan onze geslaagde nieuwjaarsreceptie.

- Organisator Isabelle Callens

Jouw evenement in het Concertgebouw?

Zelf een (hybride) meeting, symposium, opleiding, congres of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. De virtual tour biedt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes die het Concertgebouw rijk is.
Pagina inhoud
Deel dit nieuwsbericht