Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Brugge sluit voor onbepaalde tijd de deuren voor het publiek. vaakgestelde vragen
menu

Concertevents stelt nieuw seizoen voor in Concertgebouw

Concertevents stelt nieuw seizoen voor in Concertgebouw

Op 7 oktober stelde concertorganisator Concertevents onder ruime belangstelling van de pers zijn nieuwe seizoen voor.

De komende weken en maanden presenteren zij maar liefst 12 nationale en internationale concerten in het Concertgebouw met gerenommeerde artiesten zoals onder meer The Bootleg Beatles, Hooverphonic, Axelle Red en Pink Floyd Symphonic.

Een leuke extra voor de bezoekers van de persconferentie was de aanwezigheid van verschillende artiesten die dit jaar op de kalender van Concertevents staan. Dat leverde tal van leuke kiekjes op het dakterras op die gretig in de pers werden opgenomen. Hét hoogtepunt van de dag was echter het verrassende miniconcertje van de Ierse bard Luka Bloom, die op vrijdag 15 november opnieuw te gast is in het Concertgebouw.

De persconferentie vond plaats op Forum 7 op het hoogste verdieping van het Concertgebouw met een fantastisch zicht op de Brugse binnenstad. De fijne receptie werd verzorgd door de Brugse cateraar D’s Deldycke.

Het is voor Concertevents het 18e (!) jaar op rij dat ze kiezen voor het Concertgebouw voor de organisatie van hun evenementen.

Foto © Davy Cogghe

Zelf een concert of voorstelling organiseren? Neem snel contact op via zaalhuur@concertgebouw.be voor een rondleiding of een voorstel op maat.
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *