Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Hooverphonic - Looking for Stars

Organisator: Concertevents

vr 21 feb 2020 -20.00
Externe verkoop
beginuur 20.00

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents bvba
www.concertevents.be

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… met een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen The Voice, maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond. Met haar als frontvrouw heeft één van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare Hooverphonic-sound.

Naast gekend werk zal er ook nieuw werk te horen zijn tijdens deze theatertour. Sinds eind 2018 ligt het nieuwe album van Hooverphonic, 'Looking For Stars', in de rekken. Het is ondertussen al het tiende album voor Hooverphonic, maar het eerste met nieuwe leading lady Luka Cruysberghs.

Het album ,'Looking for Stars', is een meesterlijke mengeling van triphop, James Bond en funk. Het nieuwe album voegt werkelijk alle moods en stijlen van Hooverphonic samen.

Ze stonden in december 2018 voor een uitverkochte Lotto Arena waar Luka klassiekers als 2Wicky, Eden, Mad About You, Amalfi, Badaboum helemaal naar haar hand zette. Afgelopen zomer stonden ze op verschillende festivals zoals Boomtown Gent, OLT Rivierenhof en Brussels Summer Festival.

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

vr 21 feb 2020 -20.00
Externe verkoop
beginuur 20.00

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents bvba
www.concertevents.be

getipt voor jou

Deel deze voorstelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *