Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

The Bootleg Beatles

Organisator: Concertevents

  • The Bootleg Beatles

zo 16 feb 2020 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00

Tickets

Concertevents - online

In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents

Na enkele succesvolle tournees in België keren THE BOOTLEG BEATLES opnieuw terug naar het Concertgebouw in Brugge en dit op zondag 16 februari 2020.

Deze Britse Beatles tribute band bestaat al sinds 1980, trad al bijna 5.000 keer op en is er in die periode in geslaagd hun versies van klassiekers als ‘I Want To Hold Your Hand’, ‘Get Back’ en ‘I Feel Fine’ te perfectioneren. Aan de hand van filmmateriaal nemen The Bootleg Beatles het publiek mee doorheen de geschiedenis van de Fab Four. Een multimediaal spektakel dat begint in de rokerige kroegen van Liverpool en eindigt bij het legendarische miniconcert op het dak van platenfirma Apple in Londen in 1969. 

Deze band vond zijn oorsprong in de cast van de West End musical ‘Beatlemania’. Mid jaren ’90 kwam de grote doorbraak met een concert op het legendarische Glastonbury festival waarna zij door Oasis werden gevraagd om hun voorprogramma te verzorgen tijdens hun openluchtconcerten. Dit maakte The Bootleg Beatles immens populair bij het brede publiek; een doorbraak op grote schaal die voor weinig tribute bands is weggelegd.

Ze doen dat alles overigens zo overtuigend dat ze als enige het beeldmerk van The Beatles mogen gebruiken. Of zoals George Harrison zelf ooit zei: “The Bootleg Beatles kennen waarschijnlijk beter de akkoorden dan ikzelf.” 

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

zo 16 feb 2020 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00

Tickets

Concertevents - online

In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents

getipt voor jou

Deel deze voorstelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *