Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

WinVorm viert 20-jarig bestaan in de Kamermuziekzaal

WinVorm viert 20-jarig bestaan in de Kamermuziekzaal

WinVorm, voluit West-Vlaanderen in Vorm, is een platform voor vernieuwende thema’s in ruimtelijke kwaliteit. Het is een gezamenlijk initiatief van de intercommunales WVI, Leiedal, Provincie West-Vlaanderen, de Vlaamse Landmaatschappij en de Vlaamse bouwmeester.  Naar aanleiding van hun 20e verjaardag organiseerden ze een feestelijk event in het Concertgebouw.

Om dit porseleinen jubileum in de verf te zetten werden enkele markante sprekers uitgenodigd. De key-note werd verzorgd door Vlaams Bouwmeester Erik Wiëers, die zijn nieuwe visienota uitgebreid kwam toelichten. Nadien volgden panelgesprekken, in goede banen geleid door gastheer Nic Balthazar.

Een hybride touch

De meeting kreeg last-minute nog een hybride touch. Twee sprekers hun lezing van thuis uit brengen. Dankzij de snelle interventie van onze technische crew kon het programma integraal worden behouden zoals voorzien.

Lunchen tussen de WinVorm-realisaties

Op de Foyer werden enkele highlights uit 20 jaar Winvorm  in de kijker gezet met behulp van presentaties op posterwanden. Een leuke extra voor de 130 aanwezigen die werden getrakteerd op een feestelijke lunch, verzorgd door preferentieel cateraar Cardinal Catering.

Vieren in stijl

De organisatoren en de bezoekers toonden zich enthousiast over het concept van deze bijzondere 20e verjaardag.

‘Ondanks deze vreemde tijden hebben we samen met het team van het Concertgebouw toch een geslaagd event op poten gezet. In de Kamermuziekzaal konden de mensen op voldoende afstand plaatsnemen, en ook de receptie verliep vlot en professioneel. Ook toen er last minute twee sprekers hun presentatie digitaal moesten geven, was het geen probleem om hier een mouw aan te passen. We hebben het 20-jarig bestaan van WinVorm in stijl kunnen vieren.’ 
 Nele Zwaenepoel, medewerker Winvorm

Jouw evenement in het Concertgebouw?

Zelf een (hybride) meeting, symposium, opleiding, congres of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. De virtual tour biedt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes die het Concertgebouw rijk is.
Deel dit nieuwsbericht