Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Hybride events in het Concertgebouw

Hybride events in het Concertgebouw

10x meer bereik!

Een hybride event is de combinatie van een fysiek en een online evenement. Door je meeting, congres of evenement uit te breiden met een interactieve live-uitzending genereer je meer publiek en meer betrokkenheid bij je doelgroep. Technologie is daarbij de sleutel tot succes! Niets mag de online participatie in de weg staan, iedereen moet kunnen rekenen op een volledig doordachte online ervaring. Het gebruik van hybride technieken op jouw evenement kan het bereik tot 10 keer groter maken – zeker de moeite waard, dus.  

Coronaproof

Het preventieplan van Concertgebouw Brugge houdt rekening met twee belangrijke parameters: social distancing en hygiëne. Onze poetsploeg heeft een uitgebreid en uitgekiend poetsprogramma om de mogelijke verspreiding van het coronavirus maximaal te bestrijden. We werkten een circulatieschema uit dat ervoor zorgt dat publieksstromen elkaar niet kruisen. Dit schema wordt via bestickering aangegeven aan bezoekers en medewerkers.

Expertise

 Het Concertgebouw heeft heel wat ervaring in huis en doet een beroep op externe specialisten om de beleving compleet te maken!

Contacteer ons

An Merlier, Coördinator Business & Events

We staan garant voor het goede verloop van de evenementen. Samen met jou halen we het beste uit ons divers zalenaanbod. We zorgen voor een totale dienstverlening van onthaal en techniek, tot catering en meer … We kunnen ons voorstellen dat je in deze tijden van corona met heel wat vragen zit. Aarzel niet om ons je vragen te stellen via zaalhuur@concertgebouw.be

 

 
Pagina inhoud
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *