Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Westtoer kiest voor het Concertgebouw

Westtoer kiest voor het Concertgebouw

Westtoer, het West-Vlaamse provinciebedrijf dat instaat voor toeristische ontwikkeling koos voor het Concertgebouw als decor voor het blik verruimend Inspiratiecongres 2023 dat helemaal in het teken stond van duurzaamheid en het toerisme van morgen. 

Het boeiende programma met heel wat topsprekers kon rekenen op de belangstelling van 200 professionals uit de toeristische sector. Naast de plenaire meetings in de Kamermuziekzaal, met een bijzonder keynote van Nederlandse psycholoog Ap Dijksterhuis, waren er verdiepende break-outsessies en hands-on workshops in Studio 1,  Studio 2 en Forum 6. Ontdek in 10 punten hoe de dag eruit zag in dit LinkedIn-bericht.

Streekproducten

Preferentiële cateraar D’s Deldycke stond in voor catering. Geheel passend met de duurzame focus van de West-Vlaamse opdrachtgever kozen ze voor West-Vlaamse streekproducten, met onder meer geitenkaas uit Klemskerke , duurzaam geteelde tomaten van bioboer Vermeulen uit Ruddervoorde en met kraakverse Noordzeevis als catch of the day’. 

Projectmanager Mieke Gassesmet blikt tevreden terug:

“Jullie locatie was de perfecte mix van top infrastructuur en ondersteuning. Met een warm welkom erbij zorgde deze combinatie voor een onvergetelijk event. Dankjewel!”

 

Jouw event in het Concertgebouw?

Zelf een meeting, symposium, opleiding, congres of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. De virtual tour biedt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes van het Concertgebouw. 

Pagina inhoud
Deel dit nieuwsbericht