Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

VIL en POM slaan de handen in elkaar

VIL en POM slaan de handen in elkaar

Op 4 oktober sloegen VlL ( Vlaams Insituut voor Logistiek ) en POM ( Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen ) de handen in elkaar voor een inspirerend seminarie onder de noemer ‘Maximaal Synchromodaal ‘. 

Gastsprekers uit gans Vlaanderen op Forum 6

Het centrale thema op Forum 6  was de omschakeling naar een duurzamer en multimodaal transport in Vlaanderen. Naast gedeputeerde Jean De Bethune werden diverse gastsprekers uit gans Vlaanderen verwelkomd om innovaties uit hun bedrijfstak toe te lichten. Aansluitend op de lezingen was er ruimte voor debat. 

Walking dinner op het dakterras

De meer dan 80 aanwezigen werden aansluitend getrakteerd op een sprankelend walking dinner – verzorgd door preferentiëel cateraar Gourmet Invent op het unieke dakterras van de Lantaarntoren met zicht op de prachtige historische binnenstad.

Organisator Michèle Aerts – binnen VIL verantwoordelijk voor marketing en events – blikt tevreden terug

 

“Het Concertgebouw was de ideale locatie voor ons congres. Alle technische faciliteiten waren aanwezig en de organisatie was zowel in de voorbereiding als tijdens het event zeer behulpzaam. De receptie op het dakterras met de skyline van Brugge was bovendien een perfecte afsluiter.”

Neem contact op

Zelf een seminarie of event organiseren op een unieke plek? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat. 

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43

© Foto's: VIL

Deel dit nieuwsbericht