Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Sandra Bekkari stelt nieuwe titel voor in het Concertgebouw

Sandra Bekkari stelt nieuwe titel voor in het Concertgebouw

Voor haar nieuwste boek ‘Lang Leve(n) Gezond’ herwerkte voedingsdeskundige Sandra Bekkari haar populaire Sana-methode. Een belangrijk kantelpunt voor de bestsellerauteur, en dus besloot haar uitgever Borgerhoff & Lamberigts om extra ronk aan de publicatie te geven met een lanceringsevent in het Concertgebouw.  

Het werd niet zomaar een presentatie van het nieuwe boek. Tijdens een diepgravende namiddag ging Sandra in gesprek met wetenschappelijke experten die haar hadden bijgestaan bij het vernieuwen van haar methode. Die insteek lokte veel kijklustigen: de Kamermuziekzaal was in een mum van tijd uitverkocht. Naast de wetenschappers gaf Sandra ook het woord aan enkele aanhangers uit het publiek, die getuigden over hoe ze de Sana-methode met succes in de praktijk brachten. 

De leerzame gesprekken kregen een vervolg op de Foyer, waar iedereen een glaasje aangeboden kreeg en enkele gezonde voedingsproducten mocht uitproberen. Sandra Bekkari signeerde er ook haar nieuwe boek en nam uitvoerig de tijd om persoonlijke raad te geven. Een kans die velen grepen.

 Isabel Boons, uitgever lifestyle bij Borgerhoff & Lamberigts, deed voor het eerst een beroep op het Concertgebouw Events team, en was na afloop van het lanceringsevent bijzonder tevreden over de geboden ondersteuning in de aanloop naar en tijdens het eigenlijke event.

“Bedankt voor de fantastische, hands-on organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar.” 

De regionale televisiezender Focus-WTV volgde het lanceringsevent van begin tot einde mee voor hun lifestyleprogramma Tendens.

Een uitgelezen decor 

De Kamermuziekzaal combineert de allure van een Venetiaans palazzo met state-of-the-art techniek, en vormt dan ook een gedroomd decor voor jouw lezing, debat of presentatie. Lees er meer over hier 

Jouw  event in het Concertgebouw? 

Zelf een (hybride) meeting, symposium, opleiding, congres of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. De virtual tour biedt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes die het Concertgebouw rijk is. 
Deel dit nieuwsbericht