Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Raadhuis en AXA inspireren om te investeren

Raadhuis en AXA inspireren om te investeren

Hoe toekomstgericht investeren? Op die prangende vraag kregen zo’n 140 klanten en prospecten van de Raadhuisgroep en AXA Bank Belgium op 27 september een antwoord in het Concertgebouw.

Napraten op Forum 6 met uitzicht op Brugge

Tijdens een boeiende en praktijkgerichte uiteenzetting in de Kamermuziekzaal wees specialist ter zake Michaël Van Droogenbroeck hen op de do’s en don’ts bij beleggen en investeren. De zaal werd speciaal voor de gelegenheid in AXA-kleuren gehuld.. Na de lezing kregen alle aanwezigen de kans om uitvoerig over het thema na te praten op Forum 6, bij een zinnenprikkelend hapje en drankje van cateraar Cardinal en dito uitzicht over de sfeervol verlichte monumenten van de Brugse binnenstad.

Het concept van de avond wierp duidelijk zijn vruchten af, want AXA Bank Belgium boekte meteen dezelfde zalencombinatie voor een nieuw klantenevent eind november.

De kracht van Concertgebouw Events

Informeren en inspireren met een tastbare impact: we slaan graag de handen in elkaar om dat voor jou te verwezenlijken. Samen halen we het beste uit het rijke zalenaanbod van het Concertgebouw. Contacteer ons hier.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht