Ga naar de hoofdcontent
De ticketverkoop voor seizoen 2024/25 start op 30 april voor Vrienden en leden van The Keys en op 7 mei voor allen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Interparking houdt feestelijk diner op Forum 6

Interparking houdt feestelijk diner op Forum 6

Met 635 extra plaatsen breidde de parkeergarage onder ’t Zand en het Concertgebouw onlangs gevoelig uit. Het sein voor de Belgische directie van Interparking om, daags vóór de officiële opening, in primeur een bezoek aan de nieuwe vleugel te brengen met een vijftigtal stakeholders. Na hun plaatsbezoek kregen alle genodigden de gelegenheid om uitgebreid na te praten op Forum 6, tijdens een hoogwaardig diner verzorgd door cateraar Deldycke, met uitzicht over de historische Brugse binnenstad en passende muzikale opluistering van de hand van het strijkerskwartet Karski.

Handig voor jouw event: ruime parking onder het gebouw

De capaciteitsverhoging tot 1.887 ondergrondse parkeerplaatsen biedt je gasten meer zekerheid en comfort, meteen een extra troef bij de organisatie van je privé- of bedrijfsevenement in het Concertgebouw Brugge.

Als trouwe partner van het Concertgebouw keerde Interparking twee weken later terug naar Forum 6, ditmaal met 150 personeelsleden om hen te trakteren op een sfeervol bedankingsdiner, het sluitstuk van een toffe teamdag in het centrum van Brugge.

Jouw klanten of medewerkers een uniek event aanbieden? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat. 

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Pagina inhoud
Open inhoud
Deel dit nieuwsbericht