Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Imewo vergadert in stijl

Imewo vergadert in stijl

Regionaal netbeheerder Imewo organiseert tweemaal per jaar een infosessie over actuele dossiers voor gemeenteraadsleden en directeurs die actief bij hun werkingsgebied betrokken zijn. Voor hun voorjaarsbijeenkomst op woensdag 3 mei koos Imewo voor Forum 6 en 7 in het Concertgebouw. Ongeveer 90 deelnemers woonden de infoavond bij.

Forum 6 & 7 als decor

Preferentieel cateraar Gourmet Invent verwelkomde iedereen in stijl met een hapje en een drankje op Forum 7. Voor de eigenlijke infosessie trok de groep richting Forum 6. Daar hield AV-leverancier Blue Moon de touwtjes van het presentatiegedeelte strak in handen. Tijdens het walking dinner konden de deelnemers de diverse topics onder elkaar uitdiepen.

Een uitnodigend buffet

Gourmet Invent toverde voor de gelegenheid een rijkelijk gevuld "boomstammenbuffet" op tafel. Daarbij worden afgewerkte borden op een unieke, bijzonder uitnodigende manier gepresenteerd bovenop boomstammen. Een verrukkelijk panorama over de pittoreske Brugse binnenstad zorgde voor de finishing touch van een geslaagde avond. 

 

Stijlvol vergaderen?

Ben je net als Imewo op zoek naar een stijlvolle locatie voor een vergadering, een lezing of een productvoorstelling? Onze Fora bieden alles wat je nodig hebt. Contacteer ons en we maken je event tot een succes.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps
events@concertgebouw.be  
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht