Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Hybride events

Hybride events

Het Concertgebouw is de perfecte locatie voor de combinatie van een fysiek met een online evenement

Waarom zo succesvol?

Niets mag de online participatie in de weg staan, iedereen moet kunnen rekenen op een volledig doordachte online ervaring. Door je meeting, congres of evenement uit te breiden met een interactieve live-uitzending genereer je meer publiek en meer betrokkenheid bij je doelgroep. Technologie is daarbij de sleutel tot succes! Het Concertgebouw heeft heel wat expertise in huis en doet een beroep op externe specialisten om de beleving compleet te maken!

Coronaproof

Het preventieplan van Concertgebouw Brugge houdt rekening met twee belangrijke parameters: social distancing en hygiëne. Onze poetsploeg heeft een uitgebreid en uitgekiend poetsprogramma om de mogelijke verspreiding van het coronavirus maximaal te bestrijden. We werkten een circulatieschema uit dat ervoor zorgt dat publieksstromen elkaar niet kruisen. Dit schema wordt via bestickering aangegeven aan bezoekers en medewerkers.

Expertise

 Het Concertgebouw heeft heel wat ervaring in huis en doet een beroep op externe specialisten om de beleving compleet te maken!

Geschikte ruimtes

Deze zalen zijn uitermate geknipt voor jouw hybride vergadering of presentatie door onder meer de uitzekende technologie, ruimte en indelingsmogelijkheden: 

Vraag je offerte aan

Wens je een meer informatie te ontvangen? Contacteer ons via events@concertgebouw.be of vraag je vrijblijvende prijsofferte op maat aan via dit formulier.
'Bij het Concertgebouw hebben we alles in huis om van jouw hybride event een succes te maken.' 
— An Merlier, Coördinator Concertgebouw Events