Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Feestelijke avond met Patrick Hamilton in het Concertgebouw

Feestelijke avond met Patrick Hamilton in het Concertgebouw

Een spetterende jubileumshow in de Concertzaal

Patrick Hamilton heeft als producent tal van pophits op zijn erelijst staan. Ondanks zijn vele kassuccessen schuwt de ingetogen Bruggeling de schijnwerpers, en werkt hij in de luwte van zijn studio onverstoorbaar door. Samen met organisator Concertevents besloot hij daar op zaterdag 18 maart voor één keer verandering in te brengen. Aanleiding: zijn zestigste verjaardag. Een mijlpaal die niet zomaar voorbij mocht gaan, vond hij, en dus werden de rollen omgedraaid en kregen hij en zijn geliefde piano een centrale plek op het voortoneel van de Concertzaal.

Geflankeerd door een schare topzangers en -muzikanten bracht hij een spetterende, bijna 3 uur durende jubileumshow. Het geheel werd vakkundig geregisseerd door productiehuis House of Entertainment en naadloos aan elkaar gepraat door actrice en goede vriendin Hilde De Baerdemaeker.

Receptie op Forum 6 & 7

Daar hielden de feestelijkheden overigens niet op. Ze kregen een verlengstuk op Forum 6 en Forum 7, waar respectievelijk leden van Rotary Club Damme en genodigden van verzekeringsagent Callant bijeenkwamen in de marge van het concert.

Het werd een extra memorabele avond voor iedereen, want Patrick Hamilton en enkele van zijn bekende gastartiesten verblijdden hen met hun aanwezigheid. Ze kregen er ook in primeur een inkijk in het boek dat Patrick in de aanloop naar zijn verjaardag schreef, vol smaakmakende verhalen uit zijn leven en werk. Cateraar Deldycke voorzag beide recepties van passende food & drinks.

Neem contact op

Een avond in het Concertgebouw is een uitstekende hefboom om je relaties te versterken. Onze event managers adviseren je graag bij de mogelijkheden. Vraag hen hier een voorstel op maat.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps)
events@concertgebouw.be
+32 (0) 50 47 68 43
Deel dit nieuwsbericht