Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Deloitte laat zich inspireren door het Concertgebouw

Deloitte laat zich inspireren door het Concertgebouw

De beste toekomstideeën krijg je wanneer je je even loskoppelt van je vertrouwde werkomgeving. Met die stelling in het achterhoofd brachten de verzamelde collega’s van consultancy kantoor Deloitte uit Nederland twee volle dagen samen door in Brugge. Voor de organisatie van hun tweedaagse seminarie deden ze een beroep op event & meeting designer Geoffrey van Hulle. 

Geoffrey besloot het historische en het moderne Brugge te verenigen, met onder meer een bijzonder diner in het Kapucijnenklooster en een volle dag in het bruisende en inspirerende kader van het Concertgebouw. 

'Hoe kunnen we samen nog sterker en performanter voor de dag komen in 2024?' Die centrale vraag werd uitgetakt in diverse deelsessies, afwisselend plenair in de Kamermuziekzaal en in kleinere werkgroepen verspreid over de aanpalende Foyer en Forum 6. Het brein werd de nodige rust gegund met een uitgebreide lunch en een slotdrink op het dakterras, dat baadde in de zon.

Met gezonde food & drinks hield cateraar Deldycke de energie van alle deelnemers op peil. In de Kamermuziekzaal weefde technisch partner Aventix het dynamische plenaire luik – inclusief surprise act bij aanvang van de namiddag – moeiteloos aan elkaar. 

Totaalpakket 

Een seminarie buiten de bedrijfsmuren kan wonderen doen voor je strategie. Bij Concertgebouw Brugge vind je de juiste omkadering voor alle onderdelen van een succesrijke dag. Van de welkomstkoffie tot de projectie van de slotconclusies. Laat je hier inspireren. 

 

Deel dit nieuwsbericht