Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Creafund brengt boeiende netwerkavond door in het Concertgebouw

Creafund brengt boeiende netwerkavond door in het Concertgebouw

Inkijk in de werking van het Concertgebouw

Creafund is een investeringsholding die innovatieve bedrijven helpt groeien. Op woensdag 7 september kwamen leden van de past, present en next generation bijeen in Brugge om te netwerken. Als prelude op de culinaire finale op Forum 6, vakkundig in goede banen geleid door huiscateraar Deldycke, konden alle genodigden genieten van een exclusieve inkijk in de werking en de kunstcollectie van het Concertgebouw.

Muzikaal intermezzo door Brussels Philharmonic Solists

Daarna genoten de gasten van een privéconcert door de Brussels Philharmonic Soloists in de Kamermuziekzaal. Dirigent Tim Van Medegael stelde speciaal voor de gelegenheid een swingend programma boordevol themanummers uit de film- en televisie-wereld samen. De toon voor een zinnenprikkelende avond was gezet.

Of hoe je netwerkevent bij Concertgebouw Brugge altijd een tikkeltje meer karakter krijgt, en daardoor langer bijblijft. Executive assistant Brenda Cnockaert, die alles coördineerde aan de kant van Creafund, was na afloop dan ook in haar nopjes:

Het was bijzonder aangenaam. Bedankt voor de super organisatie.

Neem contact op

Overweeg je zelf om een netwerkevent of ander bedrijfsevenement op poten te zetten? Bij Concertgebouw Brugge hebben we alle troeven in huis om je genodigden maximaal te inspireren. Laat je leiden door meer geslaagde voorbeelden uit de praktijk en ons team van ervaren eventmanagers 

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht