Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Concertgebouw ontvangt HR-professionals

Concertgebouw ontvangt HR-professionals

Voor het tweede congres van de Vereniging van HR-Verantwoordelijken West-Vlaanderen kwamen meer dan 100 HR-professionals samen in het Concertgebouw. 

Dit congres heeft als doel HR-professionals op korte tijd te inspireren over hoe HR een positieve en duurzame bijdrage kan leveren aan de oplossing van maatschappelijke uitdagingen waarvoor tal van bedrijven en organisaties staan.

Een resem topsprekers sneed diverse HR-topics aan en prikkelden de gasten met verrassende innovaties en creatieve inzichten. 

Concertgebouw HR-verantwoordelijke Isabelle D'Hooghe mocht de conferentie openen en dat is uiteraard niet toevallig: wij streven er naar om van het Concertgebouw een warme, fijne én eigentijdse plek te maken voor het Concertgebouwteam.  Je leest er alles over op concertgebouw.be/werkeninhetconcertgebouw 

Het congres vond plaats in de stemmige Kamermuziekzaal en uiteraard mocht een vleugje cultuur niet ontbreken: pianist Bart Naessens en sopraan Amaryllis Dieltiens tekenden voor een prachtig muzikaal intermezzo. 

Het congres werd afgesloten in stijl met een gesmaakte netwerkreceptie op de Foyer,  verzorgd door preferentiële cateraar Cardinal Catering. 

Jouw event in het Concertgebouw?

Zelf een (hybride) meeting, symposium, opleiding, congres of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. De virtual tour biedt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes die het Concertgebouw rijk is. 
Pagina inhoud
Deel dit nieuwsbericht