Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Bijzondere netwerkavond voor Knack Volley

Bijzondere netwerkavond voor Knack Volley

Met ‘Knack Volley Connect’ riep de gevierde volleybalclub uit Roeselare onlangs een nieuw businessnetwerk in het leven. Bijna 70 leden uit diverse professionele speelvelden hebben zich op korte tijd bij het netwerk aangesloten. Wat hen onderscheidt?  Ze komen telkens rond 1 unieke centrale activiteit bijeen.

Op woensdag 12 april had het Concertgebouw de eer als gastcurator een dertigtal leden welkom te heten voor de allereerste uitvoering van een nieuwe Club Surround met Brussels Philharmonic. Niets zo uniek als middenin het orkest te mogen plaatsnemen, op het podium van de Concertzaal, en de muziek dwars door je lijf te voelen zinderen.

Een ervaring waarover beslist nagekaart moest worden. Geen betere plek om dat te doen dan de dakverdieping van de Lantaarntoren. Daar wachtte cateraar Cardinal iedereen op met een goed glas en bord. Om de muzikale cirkel rond te maken, en het walking dinner een nóg exclusiever karakter te geven, sloot de charismatische dirigente van het orkest zich kort na haar optreden in hoogsteigen persoon bij de groep aan.

Philip Ostyn, een van de drijvende krachten achter Knack Volley Connect, verwoordt zijn ervaring in en met het Concertgebouw als volgt:

“Ik heb het geluk gehad, via mijn professionele leven, op vele topevenementen aanwezig te mogen zijn. Maar wat ik vanavond heb meegemaakt, was gewoonweg uitzonderlijk, formidabel en inhoudelijk zeer sterk. Dit kan en zal ik nooit vergeten. Felicitaties voor de realisatie van zulke evenementen.”

Onze panoramische receptieruimtes Forum 6 en Forum 7 bieden een fantastisch kader voor een bijeenkomst in de marge van een topconcert. Ze maken een avond in het Concertgebouw voor je klanten of medewerkers nóg onvergetelijker. Onze ervaren eventmanagers tippen je graag enkele concerten uit de kalender. Bevraag hen hier.

Neem contact op

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Pagina inhoud
Open inhoud
Deel dit nieuwsbericht