Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Bedrijfsevenement

Een awardpresentatie, een productpresentatie, een privé-concert voor je klanten of je voltallig personeel trakteren op een leuke avond? Het Concertgebouw is de ideale locatie om van jouw bedrijfsevent een unieke ervaring te maken. 

Een unieke locatie

De zalen van het Concertgebouw bieden zeer uiteenlopende mogelijkheden voor bedrijfsevenementen. We kunnen ongetwijfeld een zaal op maat aanbieden voor jouw

  • personeelsfeest
  • klantenevent
  • productlancering
  • projectpresentatie
  • awarduitreiking …

Catering

Onze preferentiële traiteurs staan in voor de gepaste catering. Dit kan gaan van een gastronomisch diner tot een uitgebreid walking dinner.

Professionele begeleiding

Het Concertgebouw laat elk event begeleiden door een van zijn ervaren eventmanagers. Wij zorgen ervoor dat je tevreden kan terugblikken op een geslaagd event.

Arrangementen

Geniet van een concert of dansvoorstelling, voorafgegaan of gevolgd door een privé-receptie, walking dinner of exclusief diner in een van onze unieke zalen met uitzicht op de Brugse binnenstad.

Vraag jouw offerte aan

Wens je een meer informatie te ontvangen? Contacteer ons via zaalhuur@concertgebouw.be of vraag je vrijblijvende prijsofferte op maat aan via dit formulier.
'Bij het Concertgebouw hebben we alles in huis om van jouw event een succes te maken.' 
— An Merlier, Coördinator Business & Events

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *