Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Wouter Deprez voor de elfde keer in het Concertgebouw, en wel voor het goede doel!

Wouter Deprez voor de elfde keer in het Concertgebouw, en wel voor het goede doel!

Wouter Deprez komt voor een elfde keer naar het Concertgebouw. Met zijn show Speech verkocht hij inmiddels 10 keer de Concertzaal uit, daar komt nu op zaterdag 13 mei een nieuwe voorstelling bij. Dit is niet alleen een stunt, maar ook een primeur in de carrière van Deprez. Het is de allereerste keer dat hij met een voorstelling elf keer in eenzelfde theaterzaal staat. Vlaanderen loopt storm voor zijn voorstelling. In totaal kwamen er tot nu toe al 12.000 kijklustigen naar Brugge.

Het belooft een unieke editie te worden, die bovendien het groene hart van Wouter én het Concertgebouw laat zien. De voorstelling wordt een benefiet ten voordele van twee bebossingsprojecten, het Concertgebouwbos in Brugge en Faja Lobi in Congo.

Het Concertgebouw in Brugge geeft muziek en dans al jaren een plek, op een ecologische manier. Hoog tijd om nu ook de natuur een plek op het podium te bieden. Samen met vzw Natuurpunt en vrijwilligers willen ze een bos met 2000 bomen aanplanten tegen eind 2023 en zo de CO2-uitstoot in Vlaanderen met 12 ton per jaar verminderen.

Jurgen Heytens, oprichter van Faja Lobi kocht in 2012 met eigen middelen enkele hectares dorre grond in Congo om er herbebossing op te plaatsen. Zijn droom heeft intussen een hoge vlucht genomen. Op tien jaar tijd plantte hij samen met 580 werknemers 4000 hectare nieuwe bossen aan. Het project wordt vanuit België ondersteund door de vrijwilligers van Faja Lobi vzw.

Bestel tickets

Laat ook je groene hart spreken en koop je tickets via comedyshows.be.

Doneer met jouw bedrijf

Het Concertgebouw voorziet ook aantrekkelijke formules voor bedrijven, waardoor je als organisatie je groene hart kan laten zien aan een breed publiek. Ontdek hier welke voordelen je als supporter of partner van het bos geniet!

Pagina inhoud
Deel dit nieuwsbericht