Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Doneer met jouw bedrijf of organisatie voor het Concertgebouwbos

Maak samen met ons Brugge nog een stukje groener en geef wilde bomen, planten en dieren zoals vogels, edelherten en reeën alle kansen om te groeien en bloeien. Samen met jullie willen we een bos met 2000 bomen aanplanten tegen eind 2023 en zo de CO2-uitstoot in Vlaanderen met 12 ton per jaar verminderen. 

Doneren kon tot oktober 2023

Onze formules voor bedrijven

Wil je met jouw vereniging of bedrijf je warme hart voor het milieu tonen? Wil je je uitstoot compenseren of wil je jouw werknemers een stukje toekomst cadeau doen? Doe dan een donatie van 25, 50, 250 of zelfs 500 bomen voor het bos.
Wil je ook echt jouw bomen mee planten? Groot gelijk! We maken van dit moment een onvergetelijke teamactiviteit met live muziek.
Word jouw bedrijf SUPPORTER of PARTNER van het Concertgebouwbos, dan nemen we je op in de communicatie en geniet je korting op een ontvangstruimte in eco-venue Concertgebouw.

Meer info voor de formules

Ontvangsruimtes

Geniet met jouw genodigden van de prachtige ontvangstruimtes van Concertgebouw Brugge! Je ontvangt korting op een ontvangstruimte in het Concertgebouw. Boek één van onze zalen voor je evenement in 2023 en krijg  200 korting. Meer info over onze zalen en inspiratie 

Visibiliteit

Jouw bedrijfslogo verschijnt als partner van het Concertgebouwbos in de communicatie rond het Concertgebouwbos op: 

  • website Concertgebouw
  • bedankingsmail aan alle donateurs
  • seizoensbrochure 23-24
  • magazine Concertgebouw
  • naambord in het bos
  • banner op het plantevent

Je ontvangt het embleem ‘Concertgebouwbos SUPPORTER’ of ‘Concertgebouwbos PARTNER’ voor uw eigen communicatie.

 

Plantdag met live muziek 12.11.2023

Wat hebben we genoten van ons plantfeest! Hapjes, drankjes, livemuziek en enthousiaste planters, meer hadden we niet nodig. Gewapend met een schop trokken onze planters erop uit om de gedoneerde boompjes een plaatsje te geven. Sinds afgelopen zondag maken maar liefst 2000 geplante bomen Brugge een stukje groener!

 

 


 

Meer weten over Concertgebouwbos

Waar komt het bos? Welke impact willen we creëren en met wie werken we samen?