Ga naar de hoofdcontent

Doneer met jouw bedrijf of organisatie voor het Concertgebouwbos

Maak samen met ons Brugge nog een stukje groener en geef wilde bomen, planten en dieren zoals vogels, edelherten en reeën alle kansen om te groeien en bloeien. Samen met jullie willen we een bos met 2000 bomen aanplanten tegen eind 2023 en zo de CO2-uitstoot in Vlaanderen met 12 ton per jaar verminderen.

Onze formules voor bedrijven

Wil je met jouw vereniging of bedrijf je warme hart voor het milieu tonen? Wil je je uitstoot compenseren of wil je jouw werknemers een stukje toekomst cadeau doen? Doe dan een donatie van 25, 50, 250 of zelfs 500 bomen voor het bos.
Wil je ook echt jouw bomen mee planten? Groot gelijk! We maken van dit moment een onvergetelijke teamactiviteit met live muziek.
Word jouw bedrijf SUPPORTER of PARTNER van het Concertgebouwbos, dan nemen we je op in de communicatie en geniet je korting op een ontvangstruimte in eco-venue Concertgebouw.

Vul het formulier in (* = verplicht veld)

Meer info voor de formules

Ontvangsruimtes

Geniet met jouw genodigden van de prachtige ontvangstruimtes van Concertgebouw Brugge! Je ontvangt korting op een ontvangstruimte in het Concertgebouw. Boek één van onze zalen voor je evenement in 2023 en krijg  200 korting. Meer info over onze zalen en inspiratie 

Visibiliteit

Jouw bedrijfslogo verschijnt als partner van het Concertgebouwbos in de communicatie rond het Concertgebouwbos op: 

  • website Concertgebouw
  • bedankingsmail aan alle donateurs
  • seizoensbrochure 23-24
  • magazine Concertgebouw
  • naambord in het bos
  • banner op het plantevent

Je ontvangt het embleem ‘Concertgebouwbos SUPPORTER’ of ‘Concertgebouwbos PARTNER’ voor uw eigen communicatie.

Onze nieuwe brochure barst van de verhalen

Plantdag met live muziek

Kom met je genodigden het Concertgebouwbos aanplanten op zondag 12.11.2023. We maken van dit moment i.s.m. Natuurpunt vzw een onvergetelijke teamactiviteit met live muziek!

 


 

Meer weten over Concertgebouwbos

Waar komt het bos? Welke impact willen we creëren en met wie werken we samen?