Ga naar de hoofdcontent
Vanaf 3 voorstellingen geniet je korting. Boek je keuzeabonnement via deze link!
(niet cumuleerbaar met andere reductietarieven)

Westtoer trapt ‘Het Lekkere Westen’ af in het Concertgebouw

Westtoer trapt ‘Het Lekkere Westen’ af in het Concertgebouw

Het Provinciebedrijf Westtoer lanceerde op woensdag 18 september tijdens een persconferentie in het Concertgebouw de zesde editie van ‘Het Lekkere Westen’: 151 chefs presenteren de gastronomische troeven van West-Vlaanderen. Het Lekkere Westen noteert drie trends: lokaal, samenwerking en duurzaam.

“West-Vlaanderen is meer dan ooit een gastronomische topprovincie. 'Het Lekkere Westen' brengt de culinaire troeven samen die de vier regio’s en Brugge te bieden hebben. Grote en kleine adressen presenteren een unieke streekgastronomie. Hedendaagse chefs vertellen ook een authentiek verhaal”, aldus Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en voorzitter Westtoer.

De druk bijgewoonde persconferentie werd georganiseerd op Forum 6, een multifunctionele ruimte met een prachtig zicht op ’t Zand en de historische Brugse binnenstad. Aansluitend op de persvoorstelling en de obligate groepsfoto werd gezellig nagekaart tijdens een gesmaakte receptie verzorgd door Gusto Catering  waar uiteraard streekproducten centraal stonden. Voor Westtoer was het een geslaagde kick-off van deze editie van 'Het Lekkere Westen'.

 

 “Onze persconferentie was een schot in de roos. De zaal, die een prachtig zicht biedt op de Brugse binnenstad, was heel aangenaam en tegelijk praktisch ingericht. Het team van het Concertgebouw stond ons prima bij: van de techniek tot het onthaal van de gasten, alles was tot in de puntjes geregeld. De lekkere hapjes van de cateraar maakten het geheel af. We kregen niets dan lovende reacties!” 

— Raïsa Qvick, pers & media Westtoer

 

Ook een persconferentie of andere event organiseren in het Concertgebouw?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bezorgen u een offerte op maat.
Deel dit nieuwsbericht