Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Circuit is open tijdens het weekend. Voorlopig zijn er nog even geen voorstellingen. vaakgestelde vragen
menu
menu

Forum 6

Vanop de 6e verdieping van de Lantaarntoren van het Concertgebouw geniet je van een uniek uitzicht op de historische binnenstad. ’s Avonds bezorgen de verlichte torens van werelderfgoedstad Brugge jou en je genodigden een adembenemend panorama. We zorgen ervoor dat jouw event volledig coronaproof en conform de meest recente richtlijnen verloopt. 

COVID-19

We zorgen ervoor dat alles volledig coronaproof en conform de meest recente richtlijnen kan verlopen. Forum 6 is de geknipte zaal voor jouw coronaproof evenement. 

Rekening houdende met de huidige richtlijnen betreffende social distancing en afhankelijk van de gekozen opstelling bedraagt de maximale capaciteit momenteel 86 personen.

Troeven

  • Prachtig uitzicht op de historische binnenstad
  • Dakterras toegankelijk voor jouw gasten
  • Ingerichte keuken naast de zaal
  • Tafels en stoelen inbegrepen
  • Geluidsinstallatie en vestiaire
Wist je dat de kosten verbonden aan de organisatie en catering van een event tot 31 december uitzonderlijk 100% fiscaal aftrekbaar zijn?

Type events

Forum 6 is een ideale locatie voor vergaderingenbedrijfs- of groepsontvangsten met een receptiediner of walking dinner; evenals voor originele privéfeesten: een babyborrelverjaardag of huwelijksfeest

Deze ruimte kan eveneens ingeschakeld worden als break-out room tijdens congressen. Of je kan er een feest met catering en dansgelegenheid organiseren.

Meer info

Bekijk hier de fiche met technische info, prijzen, diensten en voorwaarden:

Vraag je offerte aan

Wens je een vrijblijvende, aangepaste prijsofferte te ontvangen? Vul het formulier in en onze medewerkers Business & Events bezorgen je meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *