Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Brugge sluit voor onbepaalde tijd de deuren voor het publiek. Voorlopig geen ticketverkoop voor de komende weken en maanden. vaakgestelde vragen
menu

SLOW Food

Op zoek naar voeding uit de traditionele keuken, met producten uit eigen regio en productie- en bereidingswijzen waar de tijd voor genomen wordt.

VR 15 & WO 20 FEB 2019
Slow Cooking
Hoe trager de bereiding, hoe beter de smaak
Meer info


ZA 23 FEB 2019
De stille dans van thee
Jozefien Muylle
Meer info 


Slow food in en rond 
het Concertgebouw

Concertgebouwcafé
Het Concertgebouwcafé werkt sowieso met seizoensgebonden en ecologisch verantwoorde gerechten. Voor SLOW(36h) zet het café hier extra op in en past zijn menukaart aan met gerechten waar de tijd voor genomen wordt.  Meer info

Concertgebouw Servies
Ook Concertgebouw Serviespartners Bonte B en Patrick Devos gaan voor de volledige SLOW(36h)-ervaring. Bij hen kan je het hele weekend terecht voor een culinaire SLOW(36h)- beleving. Benieuwd naar gefermenteerde gangen of traag gegaarde gerechten? Zij laten je graag genieten van duurzame lokale producten, gecombineerd met bijpassende thee. Slow food to the next level. Lees hier ons interview met Bonte B en Patrick Devos.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *