Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Welkom terug! Lees in onze FAQ hoe we je hartelijk én veilig ontvangen!
menu
menu

Geannuleerde voorstellingen

Het Concertgebouw ziet uw gezondheid als hoogste prioriteit. Naar aanleiding van de recentste risico-inschatting van de verdere verspreiding van het corona-virus, beslisten wij dan ook om over te gaan tot annulatie of verplaatsing van alle voorstellingen tot en met  19 april.

Als bruisende trefplaats voor een divers publiek en artiesten van over de hele wereld, willen we absoluut geen risico’s nemen. In deze situatie van overmacht nemen we onze verantwoordelijkheid ten volle op, zelfs voor kleinere evenementen in ons huis.

U kocht tickets voor een of meerdere voorstellingen die wij helaas moesten annuleren. Wij bieden u graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren of te laten omzetten in een waardebon

Het coronavirus treft de kunstensector evenwel hard, en voor heel wat kunstenorganisaties komt deze economische schade bovenop de recente vermindering van de Vlaamse cultuursubsidies. We roepen ons publiek dan ook op om in solidariteit met de artiesten geen compensatie te vragen voor de aangekochte tickets van de geannuleerde voorstellingen. De op die manier behouden financiële middelen investeren we integraal in de kunstenaars die het zwaarst zijn getroffen door het jobverlies. Lees meer
Wij bieden u ook de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te laten omzetten in een waardebon. Deze waardebon zal u in de loop van de komende weken via e-mail ontvangen. De bon blijft een jaar geldig en kan bovendien eenvoudig gevalideerd worden via onze website voor de aankoop van tickets van huidig en volgend seizoen.

Via dit formulier kan u ons, per concert, uw keuze voor waardebon of gift doorgeven. Bevestig uw keuze uiterlijk voor 31 maart 2020 op het digitale formulier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *