Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Festivalbeleving Têtes-à-têtes

Intimiteit, ontmoeting en intensiteit zijn de codewoorden 

Têtes-à-têtes draait rond intimiteit, intensiteit en persoonlijk contact. De podcastreeks scherpt het luisteren aan. Elk concert start met een kort gesprek met een muzikant, om de connectie tussen publiek en artiest tot stand te brengen. En na de ééndelige concerten is er bovendien nog ruim de tijd om mee op te stijgen naar onze pop-up loungebar op de zesde verdieping. Met een prachtig uitzicht op de historische stad napraten met artiesten of metgezellen over wat we samen beleefd hebben.

Beluister onze podcasts

De magie van het luisteren

Start de dag vol inspiratie: beluister in de auto, op de fiets of op de trein alvast de podcast rond het luisterproces. In de podcastserie 'De magie van het luisteren' stelt Jeroen Vanacker, artistiek directeur van Concertgebouw Brugge, verschillende vragen aan muziekfilosoof Tomas Serrien. Deze vragen zijn de aanleiding voor gesprekken die Serrien voert met cellist Arne Deforce, musicoloog Pieter Bergé, filosofe Joke Hermsen, architect Paul Robbrecht en rouwspecialist Manu Keirse.

  • Duur: 5 x 30'
  • Sprekers: Arne Deforce, Pieter Bergé, Joke Hermsen, Paul Robbrecht en Manu Keirse 
i.s.m. Klara

Bekijk de digitale programmaboekjes

Wij willen je optimaal van de intieme festivalsfeer van Têtes-à-têtes laten genieten, en we kiezen er daarnaast bewust voor om op zoek te gaan naar milieuvriendelijkere oplossingen dan papieren programmaboekjes. Daarom bieden we de programmaboekjes bij dit festival enkel digitaal aan. Bereid je voor of geniet na van dit concert met de programmatoelichting en biografieën die je op deze pagina kan terugvinden en downloaden, telkens vanaf enkele dagen voor de voorstelling.

Het festivalboekje wordt uitgedeeld en kan je ook digitaal raadplegen. 

Ga naar LOVE SONG

Beluister na het concert enkele persoonlijke perspectieven op liefdesliedjes in de installatie LOVE SONG. Voor deze installatie verzamelde Serge Verstockt dozen vol rode hartjes met een bijzondere eigenschap: het zijn namelijk ook recorders. 

Beluister al vooraf de muziek

Bereid je alvast voor en beluister de mooiste en intiemste muziek uit het festival al vooraf in je warme zetel.

Pop-up café met zicht op Brugge

Na de voorstelling houden we de intieme sfeer verder aan. Voor de gelegenheid toveren we de zesde verdieping van de Lantaarntoren een maand lang om in een stemmig pop-up café met gepaste muziek en bij tijd en wijle live-optredens. Drink in alle gezelligheid een glas met zicht op Brugge by night en laat de luisterervaring nog wat nazinderen. 

met de medewerking van 

 

Beleef een culinaire tête-a-tête

 

Têtes-à-têtes, dat is persoonlijk contact en intieme beleving. Bij kamermuziek schuif je als het ware mee aan tafel. Waarom dat dan ook niet letterlijk nemen? Maak tijdens je bezoek aan het festival je avond compleet met een culinaire tête-a-tête bij een van onze Concertgebouw Serviespartners. Zij verwennen je smaakpapillen met een uniek aanbod, enkel te ontdekken tijdens het festival Têtes-à-têtes. 

Reserveer bij een van de deelnemende Brugse partners met vermelding Têtes-à-têtes: