Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

De Toekomstmakers kwamen coronaproof samen in het Concertgebouw

De Toekomstmakers kwamen coronaproof samen in het Concertgebouw

Na maanden van online vergaderen en thuis werken voelen velen de nood aan fysieke bijeenkomsten stilaan opborrelen. Zo ook de Brugse Toekomstmakers, een kennisplatform door en voor jonge ondernemers georganiseerd door de Stad Brugge. Vier keer per jaar ontmoeten zij elkaar tijdens een ochtendmeeting in het Concertgebouw.

Voor het eerst werd deze meeting helemaal coronaproof georganiseerd op Forum 6: voldoende afstand tussen de deelnemers, mondmaskers, een aangepaste cateringformule, ontsmettingsgels ter beschikking, etc…

In het prachtige decor van de Brugse binnenstad, dat schitterde in de opkomende zon, genoten ongeveer 50 aanwezigen van de diverse keynotes.

Zo had Concertgebouwdirecteur Katrien Van Eeckhoutte het over de impact van de coronacrisis op de culturele sector en blikte ze ook enthousiast vooruit naar de nabije toekomst.


© Pieter Clicteur

Organisator Lut Laleman:

“ Ik was zo blij om deze ochtend terug het prachtige Concertgebouw binnen te stappen voor de driemaandelijkse bijeenkomst van ons Brugs Innovatienetwerk de Toekomstmakers. Natuurlijk was het anders. Maar veel is hetzelfde gebleven: de naturel en de gastvrijheid en het oog voor detail dat in deze tijden zeer belangrijk is. Ruim op voorhand werden we geïnformeerd over en betrokken bij de veiligheid van ons event.  En ook tijdens onze ochtendsessie verliep alles smetteloos, nu ook in de letterlijke zin van het woord: micro’s werden geruisloos ontsmet en spreektafels gepoetst. 

Kortom: de wereld is veranderd, de service van het Concertgebouw niet. “ 


© Pieter Clicteur

Contact

Zelf een coronaproof meeting, evenement of voorstelling organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat.
Deel dit nieuwsbericht