Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Daar is de paasvakantie alweer!

Daar is de paasvakantie alweer!

Nog inspiratie nodig voor de paasvakantie? Wij zetten twee weken lang onze deuren wagenwijd open voor de hele familie. Tijdens Muzieklabyrint ontdek je tal van verrassende muziekinstallaties en waan je je een echte muzikant! Of geniet van kinderliedjes van vroeger en nu met de muziektheatervoorstelling Songs with roots. Uiteraard kan je ook de geheimen van het Concertgebouw leren kennen tijdens Circuit, een speels parcours met de liervogel. Laat die vakantie maar komen!

Atelier Matinée

Terwijl (groot)ouders genieten van een knapperige croissant, heerlijke koffie of ander lekkers, smullen kinderen van tal van leuke activiteiten. TIP: je kan dit ook steeds combineren met een bezoek aan het Concertgebouw Circuit!

Bijna elke zondagvoormiddag tot en met zo 30 jun 2024 om 09.30-12.00 in de  Inkomhal.
Gratis, behalve ontbijt. 

Met de steun van Brugge Kaas

Muzieklabyrint

Volg de gids langs de verrassende klankinstallaties van het Muzieklabyrint. Tijdens dit spannende muziekparcours in het Concertgebouw ontdek je een speelplaats vol met muziektegels, de Hip Hub met digitale muzikanten, een speeltuin vol buizen die je uitnodigt om te blazen, te slaan, te zingen, te fluisteren, te luisteren, en nog zoveel meer! Ga op avontuur met de hele familie en maak zelf muziek op de gekste manieren.

di 02 & wo 03 apr 2024 - tickets € 6,5 (- 26 jaar) / € 8,15 (- 35-jarigen) / € 12 (standaard)
Vanaf 6 jaar

Concertgebouw Circuit

Ontdek de geheimen van het Concertgebouw. Speciaal voor kinderen en families is er een speels parcours met de liervogel, vol leuke opdrachten en spelletjes!

Meer info kan je vinden op de website concertgebouwcircuit.be

Concergebouw Circuit kwam tot stand met de steun van Brugge

Songs with roots

In het voorjaar van 2023 gingen we bij de inwoners van Zeebrugge op zoek naar bijzondere kinderliedjes met een uniek verhaal. We keken binnen in de huizen en de harten van de Zeebruggelingen en gingen in gesprek over hun kindertijd en hun muzikale herinneringen. In Songs with roots worden hun liedjes en verhalen verwerkt in een multimediale muziektheatervoorstelling voor de hele familie!

zo 21 apr 2024 - tickets € 6,5 (-26 jaar) / € 8,15 (- 35-jarigen) / € 12 (standaard)
Vanaf 6 jaar

Met de steun van Nationale Loterij

Deel dit nieuwsbericht