Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Brugge sluit voor onbepaalde tijd de deuren voor het publiek. vaakgestelde vragen
menu

Concertgebouw verwelkomt Urban Walk

Concertgebouw verwelkomt Urban Walk

Met maar liefst 3.000 bezoekers werd de allereerste editie van de Urban Walk een schot in de roos. Een elf kilometer lange wandeling bracht de wandelaars op talloze markante plekken in het zonovergoten Brugge. Voor tal van deelnemers was de unieke passage doorheen het Concertgebouw onmiskenbaar een van dé hoogtepunten van de dag.

Via het hellend vlak van de Foyer Parterre werden de deelnemers richting de Kamermuziekzaal geleid. In deze intieme zaal, speciaal ontworpen voor kleinere muziekensembles, wandelden de bezoekers via de oplopende balkons naar de derde verdieping terwijl ze op een verfrissend aperitiefconcertje werden getrakteerd. Voor velen een welgekomen moment van verpozing en ideaal om even tot rust te komen met een vleugje klassieke muziek.

 

Vervolgens trokken de sportievelingen via de Angel Room , waar ze oog in oog kwamen te staan met de Angel, de adembenemende fresco die de wereldberoemde kunstenaar Luc Tuymans in 2012 creërde speciaal voor het Concertgebouw. Voor heel wat deelnemers werd de Urban Walk een eerste en bijzonder geslaagde kennismaking met het imposante en multifuncionele Concertgebouw.

Urban Walk in de pers

De Urban Walk Brugge, die georganiseerd werd door het gerenommeerde sportmarketingbedrijf Golazo , kwam ook aan bod in de pers.

Ook een evenement organiseren in het Concertgebouw? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.
Pagina inhoud
Open inhoud
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *