Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Brugge sluit voor onbepaalde tijd de deuren voor het publiek. vaakgestelde vragen
menu

Concertgebouw en BNP Paribas Fortis in de ban van de Koningin Elisabethwedstrijd

Concertgebouw en BNP Paribas Fortis in de ban van de Koningin Elisabethwedstrijd

Vorige maand beleefden een honderdtal genodigden van BNP Paribas Fortis een indrukwekkend concert met Héloïse Mas, 6de laureate zang van de Koningin Elisabethwedstrijd versie 2018 in de unieke setting van de Kamermuziekzaal. Het is intussen  de 10de keer dat BNP Paribas Fortis, als structurele partner van de Koningin Elisabethwedstrijd, Brugge kiest voor de organisatie van dit exclusief klantenconcert. Een privé concert met een top artiest in het Concertgebouw blijkt nog steeds een winnende formule!

Na het concert genoten de gasten van een meet & greet tijdens een receptie op Forum 6, de unieke zaal met een panoramisch zicht op de historische binnenstad.

‘Het was een prachtige culturele avond ! Onze klanten waren enorm blij en vereerd met het concert, de locatie en professionele ondersteuning van het Concertgebouw Team. Tevreden klanten daar doen we het voor hé?’

BNP Paribas Fortis – Kris Vanhoutte

 

Nagenieten van de Koningin Elisabethwedstrijd doen we trouwens nog steeds in het Concertgebouw. Wist je dat de kersverse laureaten viool reeds schitterden op ons podium op zaterdag 8 juni met het Antwerp Symphony Orchestra. Komende zaterdag 15 juni is het de beurt aan laureaten 1, 2 en 3 samen met Brussels Philharmonic (uitverkocht). Wij kijken er alvast naar uit! Hopelijk tot dan.

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *