Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Bumba op reis

Organisatie : Studio 100

zo 03 okt 2021 -16.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 16.00

Tickets

Organisator

Studio 100

Ga met Bumba en zijn vrienden op wereldreis naar the Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië.

Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Bumba gaat op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, totdat ze Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze de wereld rond. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het zelf ontdekken! Samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij.

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om de voorstelling van Bumba op Reis, initieel voorzien op 26 april 2020 en vervolgens verplaatst naar 19 december 2020, opnieuw te verplaatsen. De voorstelling zal nu plaatsvinden op zondag 3 oktober 2021. Het aanvangsuur van de voorstelling blijft ongewijzigd.

Je tickets blijven gewoon geldig. Je krijgt met je oorspronkelijk ticket(s) dus toegang tot het evenement. Je hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Alleen als je verhinderd bent op de nieuwe datum, kan je binnen de 30 dagen om een terugbetaling verzoeken. Lees meer over de voorwaarden en de verdere afhandeling op het terugbetalingsformulier. Indien zich na deze 30 dagen uitzonderlijke omstandigheden voordoen die je alsnog verhinderen het evenement bij te wonen, gelieve dan contact met ons op te nemen op refunds@teleticketservice.com. Op die manier kunnen wij samen met jou bekijken of je aan de voorwaarden voor een terugbetaling voldoet. Omstandigheden die door de voorgestelde annulatieverzekering worden gedekt (ziekte, overlijden,…) vallen hier niet onder.

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

zo 03 okt 2021 -16.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 16.00

Tickets

Organisator

Studio 100

getipt voor jou

Deel deze voorstelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *