Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Balie West-Vlaanderen organiseert geslaagd concert

Balie West-Vlaanderen organiseert geslaagd concert

 Op zaterdag 10 oktober organiseerde de West-Vlaamse Balie een aperitiefconcert voor zijn leden.

Kersvers stafhouder en Keys-lid Rik Crivits koos voor de Kamermuziekzaal van het Concertgebouw voor de organisatie van zijn event. De gasten kregen de keuze tussen een rondleiding in het Concertgebouw of een concert van de beloftevolle muzikante An-Sofie Noppe. We hielden uiteraard rekening met alle huidige maatregelen en realiseerden een veilig en coronaproof kader voor dit evenement.

In de stemmige Kamermuziekzaal werd het niet alleen voor de bezoekers maar ook voor de artiesten een bijzondere belevenis.

“Hoe heerlijk was het om in de kamermuziekzaal van het Concertgebouw te kunnen spelen?! Al een aantal jaren geef ik zelf rondleidingen en workshops voor het Concertgebouw (Sound Factory, Luistervink en Acoustic Power), dus op akoestisch en theoretisch vlak ken ik de kamermuziekzaal vanbinnen en vanbuiten, maar ik had er zelf nog nooit opgetreden. Tot op vandaag dus! HEER-LIJK was het! Door de hele coronatoestand was het van november geleden dat we nog eens met de hele band op het podium konden staan. Je kunt je inbeelden dat we heel erg blij en vereerd waren om dat na zo’n lange tijd opnieuw te mogen doen en meteen in de Kamermuziekzaal. Wat een zalige plek! Wij waren ZO gelukkig!”
— An-Sofie Noppe

Nadien klonken er enkel enthousiaste reacties bij de gasten en ook organisator Rik Crivits blikt tevreden terug.

Rik Crivits

“De Balie West-Vlaanderen kan getuigen : Concertgebouw Brugge bewijst dat gezellig, artistiek en akoestisch hoogstaand ook coronaveilig kunnen samengaan!”

“De Balie West-Vlaanderen kan getuigen : Concertgebouw Brugge bewijst dat gezellig, artistiek en akoestisch hoogstaand ook coronaveilig kunnen samengaan!”

Contact

Zelf een concert organiseren? Nee dan vrijblijvend contact op voor een plaatsbezoek en/of een voorstel op maat.

Pagina inhoud
Open inhoud
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *