Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Vrouwen boven tijdens Generation WOW

Vrouwen boven tijdens Generation WOW
©Stefaan Temmerman

Op maandag 10 juni ruilden we de rode terracotta van het Concertgebouw voor één dag in voor poederroze. Generation WOW, een platform dat vrouwen in business met elkaar verbindt, palmde het gebouw een dag lang in.

Internationale topsprekers in de Concertzaal

Zowat 700 ondernemende vrouwen lieten zich in de Concertzaal verrassen, ontroeren en inspireren door keynotes en talks van nationale en internationale topsprekers zoals Julie Brown, Randi Zuckerberg, Ish Ait Hamou en Rika Ponnet. Onze eigen algemeen directeur Katrien Van Eeckhoutte maakte de deelnemers wegwijs in het Concertgebouw tijdens een kort interview.

Tussendoor was er – hoe kan het ook anders in het Concertgebouw – ook tijd voor muziek en dans. De aanwezige dames schraapten de stembanden met Allez, chantez! én konden even wegdromen bij een vleugje dans van de Franse danseres en choreografe Lou Couton.

Lifestyle-corner in de Kamermuziekzaal

Tussen de talks door genoten de aanwezigen op de Foyers van een gezond ontbijt en een lekkere lunch, tot in de puntjes verzorgd door traiteur Cardinael.

Het Concertgebouw werd in een stijlvolle roze-rode aankleding gehuld en liefhebbers van al wat mooi is, kwamen helemaal aan hun trekken in de Kamermuziekzaal die voor de gelegenheid werd omgetoverd tot lifestyle-corner met make-upstoel en unieke hebbedingetjes.

Het Concertgebouw straalde kortom van de creativiteit en vrouwelijke energie.

Deel dit nieuwsbericht