Ga naar de hoofdcontent
menu
menu

Upcoming events

Upcoming events

Ontdek hier een greep uit de evenementen die door Concertgebouw Events in goede banen geleid worden. 

Mei 2022

Unizo startersroadshow

Unizo brengt op 12 mei ondernemende starters in contact met experten en adviseurs. Een boeiende en inspirerende liveshow in de Kamermuziekzaal gevolgd door een gezellige netwerkreceptie op de Foyer

Noordzeeconferentie

Jaarlijke Interreg-conferentie over de ontwikkeling van een duurzaam energie- en natuurbeleid met betrekking tot de Noordzee, op 23 en 24 mei in de Concertzaal en diverse break-outruimtes

IAAS congres

14e Editie van het internationaal gerenommeerde medische congres over ambulante chirurgie, anesthesie en perioperatieve zorg van 30 mei tot en met 1 juni.

Juni 2022

Openingsconferentie JCI

Indrukwekkende openingszitting met de topsprekers van het Europese JCI-Congres 2022 met als thema "Food for Generations" op 8 juni.

Toekomstmakers

Stad Brugge, dienst werken en ondernemen, brengt ondernemers bij elkaar voor boeiende keynotes door en voor ondernemers, tijdens een smakelijk netwerkontbijt in Studio 1 op 10 juni.

Slotzitting Europacollege

Slotzitting van het academiejaar van het prestigieuze College of Europe, op 24 juni in de Concertzaal

September 2022

Toekomstmakers

Stad Brugge, dienst werken en ondernemen, brengt ondernemers bij elkaar voor boeiende keynotes door en voor ondernemers, tijdens een smakelijk netwerkontbijt in Forum 6 op 30 september.

Oktober 2022

TOL congres 

10e editie van het TOL congres 'Moeder waarom leren wij?' op 7 oktober met focus op thema's als ontwikkelings- en leerstoornissen, emotionele problemen bij kinderen en een uitgebreide en kwalitatieve vakbeurs.

Congres neurochirurgie

Medisch congres van het AZ Sint-Jan op 15 oktober in de Kamermuziekzaal, met focus op de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de neurochirurgie.

Te gast in het Concertgebouw

Het Concertgebouw staat bekend om zijn zeer uitgebreide muziek- en dansprogramma. De zalen worden ook ter beschikking gesteld voor concerten en voorstellingen van externe eventorganisatoren. De voorstellingen die in onze communicatie gelabeld zijn als 'Te gast', zijn in handen van een externe organisatie en verlopen via Concertgebouw Events.